- 6,437
- 1,880
- 113
Yapacak birsey yok dosta uzuldum valla dogru tahmin ama yinede yttiEee şimdi napcaz kaldık mı böyle 😀
Yapacak birsey yok dosta uzuldum valla dogru tahmin ama yinede yttiEee şimdi napcaz kaldık mı böyle 😀
Ah cekebilsem
Olur benm banka skntı cıkarıo50 payfixe çekerim hemde halay çekerken
Sansımızjn kaderimizinÇinliler yine geldi valla bunlar 3 per oynasak ev hepsinde kazandırmıştı ulan be
Çinliler yine geldi valla bunlar 3 per oynasak ev hepsinde kazandırmıştı ulan be
Nasip degilmis dostÇinliler yine geldi valla bunlar 3 per oynasak ev hepsinde kazandırmıştı ulan be
Senden ötürü eko uzun vadeli dedin yaktın son per gene 21 ğst attı adamlar her perine oynasak herkes mutlu şekilde ayrılacaktı 😅Sansımızjn kaderimizin
Dedim uzun vadeli yatırım ama yatırım die dedim demişsim işte😂Senden ötürü eko uzun vadeli dedin yaktın son per gene 21 ğst attı adamlar her perine oynasak herkes mutlu şekilde ayrılacaktı 😅
Öyle diyince vazgeçtik bi geçmesek 😅Dedim uzun vadeli yatırım ama yatırım die dedim demişsim işte😂
Ama uzun vadeli yatırım dedim icin qeleceqini söylemissim işteÖyle diyince vazgeçtik bi geçmesek 😅
Role başlıyorum ama bu konu kilit sıfırdan @DaimonAma uzun vadeli yatırım dedim icin qeleceqini söylemissim işte
Bol zopRole başlıyorum ama bu konu kilit sıfırdan @Daimon
Bol şanslar dostRole başlıyorum ama bu konu kilit sıfırdan @Daimon
Reis yeni konu açabilirsinRole başlıyorum ama bu konu kilit sıfırdan @Daimon