Geçmiş olsunYatmıştır diye Lazio ya sovmeye gidiyordum o gelmiş şimdide 90 da viborg attı ulan benim şansıma varyaEkli dosyayı görüntüle 968455
Bol şansYatmıştır diye Lazio ya sovmeye gidiyordum o gelmiş şimdide 90 da viborg attı ulan benim şansıma varyaEkli dosyayı görüntüle 968455
Geçmiş olsun Midi şu takumdan 3 yedi şaka gibiYatmıştır diye Lazio ya sovmeye gidiyordum o gelmiş şimdide 90 da viborg attı ulan benim şansıma varyaEkli dosyayı görüntüle 968455
Belki atar bro bı umutYatmıştır diye Lazio ya sovmeye gidiyordum o gelmiş şimdide 90 da viborg attı ulan benim şansıma varyaEkli dosyayı görüntüle 968455
Çiçek gibi kombine çıkarmışsın dost inşallah göte bala mit atar +6 vermiş hakemYatmıştır diye Lazio ya sovmeye gidiyordum o gelmiş şimdide 90 da viborg attı ulan benim şansıma varyaEkli dosyayı görüntüle 968455
Yazık olmuş ya son dkYatmıştır diye Lazio ya sovmeye gidiyordum o gelmiş şimdide 90 da viborg attı ulan benim şansıma varyaEkli dosyayı görüntüle 968455
Oran şartı var ayrıca oynarken zaten 1-1 di 3.5 üste düz 1.40 veriyordu zaten gelmemesi mucizeydi sadce şu maçın 2 golü iptal edildi evin kafaya oynuyor 90 da yedi işteBence açgözlülük yoksa rahat gelirmiş üst oynasan hepsine
Dostum oynadığım sıra 1-1 di oran genelde 1.40 tı 3.5 için ben zaten 3-1 falan biter diye düşündüm de ev attıkça iptal ettiler gitti dep attıgeçmis olsun genel gollere girsen 60k alırsın böyle risklerle ugrasmazsın yazık etmissin
sen yine de genel gir. taraf hep böyle lanet bitiyor maç 3 3 sen kaybediyorsun g.olsun tekrardanDostum oynadığım sıra 1-1 di oran genelde 1.40 tı 3.5 için ben zaten 3-1 falan biter diye düşündüm de ev attıkça iptal ettiler gitti dep attı
Dostum şart vardı oran şartı mecburen buna girdim ayrıca şampiyonluğa oynuyorlardı net en çok kazanması gereken maçtı benim kupon gitti onların şampiyonluksen yine de genel gir. taraf hep böyle lanet bitiyor maç 3 3 sen kaybediyorsun g.olsun tekrardan