- 38,918
- 32,486
- 113
Nereden biliyon muhasebe departmanında mısınOnu kaldırmazlar ordan 2x reklam parası alıyolar
Nereden biliyon muhasebe departmanında mısınOnu kaldırmazlar ordan 2x reklam parası alıyolar
Başkana yaz hiç bozmadıysan bozdurHiç bozdun mı nasıl bozacaz
Yoksayılan üye tüm mesajlarınıda görebiliyo yoksay olayı saçma biraz pek yoksayılmış olmuyo 😂Yoksaydığımız hesaplar konu açtığında da konusu bize gözükmese böyle bişey yapmanız mümkün mü başkanım @Başkan
Çok öncelerden ben de yazmıştım bunu ama dikkate almadılar. Aslında isteseler yapabilirler ama niye yapmıyorlar bilmiyorum.Yoksaydığımız hesaplar konu açtığında da konusu bize gözükmese böyle bişey yapmanız mümkün mü başkanım @Başkan
Kimi yok saydın kardeşim bende yoksayayimYoksaydığımız hesaplar konu açtığında da konusu bize gözükmese böyle bişey yapmanız mümkün mü başkanım @Başkan
liste başıyım sayemde öyle bir liste varKimi yok saydın kardeşim bende yoksayayim
Senide yoksayayim iyi hatırlattın agaliste başıyım sayemde öyle bir liste var
Kendi kendini nası yok sayacaksın kardeşim dqfqgagagagKimi yok saydın kardeşim bende yoksayayim
O da doğru vallaYoksayılan üye tüm mesajlarınıda görebiliyo yoksay olayı saçma biraz pek yoksayılmış olmuyo 😂