Salı saat 22:13'de #21 Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 17,070 6,506 113 tahir1603' Alıntı: Ben görüyorum emoji atıyorum arada sana geliyor mu Genişletmek için tıkla ... kanka senin emojin gelmedi de başkasının ki geldi nasıl oluyor bu yav
tahir1603' Alıntı: Ben görüyorum emoji atıyorum arada sana geliyor mu Genişletmek için tıkla ... kanka senin emojin gelmedi de başkasının ki geldi nasıl oluyor bu yav
Salı saat 22:15'de #22 tahir1603 Sadece Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 23,757 24,735 113 Sisifos' Alıntı: kanka senin emojin gelmedi de başkasının ki geldi nasıl oluyor bu yav Genişletmek için tıkla ... Sistemsel sıkıntı var aga kimse göremez özeli öyle açıklama yapmışlardı
Sisifos' Alıntı: kanka senin emojin gelmedi de başkasının ki geldi nasıl oluyor bu yav Genişletmek için tıkla ... Sistemsel sıkıntı var aga kimse göremez özeli öyle açıklama yapmışlardı
Salı saat 22:15'de #23 Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 17,070 6,506 113 tahir1603' Alıntı: Sistemsel sıkıntı var aga kimse göremez özeli öyle açıklama yapmışlardı Genişletmek için tıkla ... hee tamamdır ozaman
tahir1603' Alıntı: Sistemsel sıkıntı var aga kimse göremez özeli öyle açıklama yapmışlardı Genişletmek için tıkla ... hee tamamdır ozaman
Salı saat 22:18'de #24 Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 17,070 6,506 113 @Hayat1kumar dmdeki bi mesaja emoji attın diye gözüküyor sistemsel sıkıntıymış emojiledim oyüzden mesajları kusura bakma 😂
@Hayat1kumar dmdeki bi mesaja emoji attın diye gözüküyor sistemsel sıkıntıymış emojiledim oyüzden mesajları kusura bakma 😂
Salı saat 22:19'de #25 Hayat1kumar Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 110,100 62,118 113 Sisifos' Alıntı: @Hayat1kumar dmdeki bi mesaja emoji attın diye gözüküyor sistemsel sıkıntıymış emojiledim oyüzden mesajları kusura bakma 😂 Genişletmek için tıkla ... Arizamisin kardesim sen?benim olmadigim dmdeki msjina nasil emoji atayim hadi attim diyelim neden atayim seni tanimam etmem bi sorunum sikintim yok
Sisifos' Alıntı: @Hayat1kumar dmdeki bi mesaja emoji attın diye gözüküyor sistemsel sıkıntıymış emojiledim oyüzden mesajları kusura bakma 😂 Genişletmek için tıkla ... Arizamisin kardesim sen?benim olmadigim dmdeki msjina nasil emoji atayim hadi attim diyelim neden atayim seni tanimam etmem bi sorunum sikintim yok
Salı saat 22:22'de #26 Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 17,070 6,506 113 Hayat1kumar' Alıntı: Arizamisin kardesim sen?benim olmadigim dmdeki msjina nasil emoji atayim hadi attim diyelim neden atayim seni tanimam etmem bi sorunum sikintim yok Genişletmek için tıkla ... ne biliyim sistemsel diyorlar bu şekil duruyor mesajda valla Ekli dosyalar Screenshot_20260512222136.png 12.8 KB Görüntüleme: 5
Hayat1kumar' Alıntı: Arizamisin kardesim sen?benim olmadigim dmdeki msjina nasil emoji atayim hadi attim diyelim neden atayim seni tanimam etmem bi sorunum sikintim yok Genişletmek için tıkla ... ne biliyim sistemsel diyorlar bu şekil duruyor mesajda valla
Salı saat 22:24'de #27 samanalevi Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,731 1,173 113 Hızlanmış. Ne yapıldıysa..