- 9,742
- 6,794
- 113
Dostum arkadaşlarının onayı varsa bence sıkıntısız bi durum abartilacak bi yani yokYa ne yedim ben hocam manyak misin denenme bonusu sonucta senin cebinden mi çıkıyor yo o zaman kul hakki falan deme kumarın hakki olmaz
Dostum arkadaşlarının onayı varsa bence sıkıntısız bi durum abartilacak bi yani yokYa ne yedim ben hocam manyak misin denenme bonusu sonucta senin cebinden mi çıkıyor yo o zaman kul hakki falan deme kumarın hakki olmaz
Valla bilmiyorum reisBurasi neresiymis mg
Dostum salaksa banane beb habgi ipden habgi siteye girdimi bilirim o da dikkat etsin alsin parasinitamam ben haksiz olayim sen hakli ol demek istedigim sen ve senin gibiler yuzunden ben burdq gercekten tek hesap olup son ihtyiaci olan parasini cekti zaman coklu hesap deyip kapattirdiklarini gordum bunun sebebi siz ve sizler gibi coklu hesap acanlqr yuzunden mazlum ve ihtiyaci olan insanlarda parasini alamiyo simdi anladin mu ?
Aynen sitleri tokatlasinlar gram umrumda degil. Zaten uyeler garibanBisey demedim zaten kardes.siteyi dolandirabiliyosan ne ala
Kardeşim bayramın kutlu olsun seninkini kutlamamıştım galiba nice bayramlara insallahDeneme bonusu dan bahsediyor ya orda kul hakkına girmiş olmuyor arkadaşını üye yapıyor onun yerine o oynuyor![]()
Kanka zaten uni ev arkadaşlarım falan oda iste fatura oduyoruz idda oynuyoruZ arada yuzde 50 bonus caprazliyoruz öyle takiliyoruz geçim kaynağı aileden para gelmiyor kira var elektrik su yemek parasi sigara parasi napayim calissam okula gidilmiyor parasizDostum arkadaşlarının onayı varsa bence sıkıntısız bi durum abartilacak bi yani yok
Sağolasın senin de bayramın mübarek olsun şeker yer misinKardeşim bayramın kutlu olsun seninkini kutlamamıştım galiba nice bayramlara insallah![]()
Aynen kralHer iddaa bayiinde boyle bir abimiz vardirEkli dosyayı görüntüle 72149
İsin yokmu mg yaHer iddaa bayiinde boyle bir abimiz vardirEkli dosyayı görüntüle 72149
Bende diş kalmamış sağol reisSağolasın senin de bayramın mübarek olsun şeker yer misin![]()
Dostum ben burdaki etkinliklere bile kensi kullanixi adimi veririm tek hesapla takilirim tek derdim deneme bonusu ndan kazanmaktamam dostlar ben haksizim mry hakli olsun benim demek istedigimi anlayan anladi
Senle konuşurken arkayı kollamak lazım bu saatte böyle fotolarHer iddaa bayiinde boyle bir abimiz vardirEkli dosyayı görüntüle 72149
Kardesim küfürlü konuşmazsan sevinirim senden ricam ağız alışkanlığı olabilir ama yinede konuşmazsan sevinirimİsin yokmu mg ya
Bu şekerler baya iyiymiş nerde bulabilirizBu sene bu sekerlerden aldim misafirlere ikram edicem afiyetle yesinler
Ekli dosyayı görüntüle 72150
Çıkar kanka çıkar
Kanka Karaköy deBu şekerler baya iyiymiş nerde bulabiliriz![]()