- 6,635
- 5,630
- 113
Analizime göre gelmesi gerek
Ekli dosyalar
-
174.4 KB Görüntüleme: 45
Aldı basket kaldıBasket gelir artık da tenis noldu
Aksın o zaman 66 66Aldı basket kaldı
Adam Parayı Yemekle Meşguldür Atmayacak Olsa Atmazdı Dostum Hiç kimseye@cankaya027 Bu arkadaşın etkinliğinden çıktık benimle beraber çıkan 4 kişiye 100 er atmis . Bana instada cevap vermiyor . Yerime biri ben marleyim deyip aldı mı acaba
Görmüyor zaten mesajları konu o . Ben dolandırıcı imajı vermedim . Ama aynı durum sende olsaydı eminim konu açardın. Ben görüp bilsin diye etiketliyorum . Biri gidip benim adıma o parayı almış olabilir . Öyle bir durum olduysa da onu ifşa etmek lazımAdam Parayı Yemekle Meşguldür Atmayacak Olsa Atmazdı Dostum Hiç kimseye
Neden Konu Açayım Dostum 😂 Kimse Para Vermek Zorunda Defil Zamanında Yazmadin Diye Bir Çok Ödülüm Yandı başka Forumlarda Olabilir Defilmi Neyse Görürse Atar Parani Sanırım İyi GecelerGörmüyor zaten mesajları konu o . Ben dolandırıcı imajı vermedim . Ama aynı durum sende olsaydı eminim konu açardın. Ben görüp bilsin diye etiketliyorum . Biri gidip benim adıma o parayı almış olabilir . Öyle bir durum olduysa da onu ifşa etmek lazım
Kardeşim varya son 2 dk da maçı satıyor acayip geri dönüş yapmıştı 13 sayidanAnalizime göre gelmesi gerek
Kardeşim parasının amk . Ben aktif olup cevap vermemesine kızıyorum . O bir saatlik gecikmede kim bilir kaç kişi benim adıma yazdı .Neden Konu Açayım Dostum 😂 Kimse Para Vermek Zorunda Defil Zamanında Yazmadin Diye Bir Çok Ödülüm Yandı başka Forumlarda Olabilir Defilmi Neyse Görürse Atar Parani Sanırım İyi Geceler