- 34,546
- 19,157
- 113
26
suçun tarihine bakılır eski ise etkilemez hükmün açıklanmasınıPeki bu durumda eskiden islenmis bir suc sonradan sikayet edilirse ne oluyor
Tmm ben yine de sikayette bulunayimsuçun tarihine bakılır eski ise etkilemez hükmün açıklanmasını
Kendini mi şikayet etcenTmm ben yine de sikayette bulunayim
GafasısKendini mi şikayet etcen
Anlatmiyon ki tostGafasıs
Zinek mi öldürdün tostPeki bu durumda eskiden islenmis bir suc sonradan sikayet edilirse ne oluyor
Sabetboxta 5k kaybettim 1k kayip bonusu aldim umarim sansimiz yaver gider yoksa sikintidayiz
Hiç sevmediğim şeylerdir@ysfmnz bu sahis dun benden 50 istedi deneme bonudu aldim kazancimi cekip 75 atarim dedi sozum soz dedi bende dedim beni magdur etmeyeceksen atayim 12 saat oldu borcunu odemedi ustune cevap bile vermiyor forumta gezmeyi biliyor bununla irtibat kurmayin sakın 50 ile fakir olunmaz işini goruyoruz yaptigina bak
Adamın hakkını versene kardeşim 7/24 konu takip ediyorsun mesaja bakmıyormussun ne ayaksın sen?Gynydub
Dostum dun xray paylasim yapmisti gordun sende ordan beni gordu dm yazdi deneme bonusu kazandim dedi 50 istiyor atarmisin dedi sozum soz dedi bende vak forumdakiler beni bilen biliyor atarim isini gor parami erken at maclarim baslicak 13 saatte yaklasti aktif cevap bile vermiyor bu sabah bile yszmadiHiç sevmediğim şeylerdir
Tefecilik yapmışsın sende az 50 ver 75 al senin yaptığın ne erkeklik ne iyilik @Shellac @Daimon@ysfmnz bu sahis dun benden 50 istedi deneme bonudu aldim kazancimi cekip 75 atarim dedi sozum soz dedi bende dedim beni magdur etmeyeceksen atayim 12 saat oldu borcunu odemedi ustune cevap bile vermiyor forumta gezmeyi biliyor bununla irtibat kurmayin sakın 50 ile fakir olunmaz işini goruyoruz yaptigina bak
Tefecilik yapan benmiyim adam kendisi dedi 50 yolla ben cekim yapip 75 yollacama diye benmi ondan 75 istemisim boş yorum yapma
Birazdan seni hakkettigin yere gondercekler cengocum by şimdiden para alışverişi yasakTefecilik yapan benmiyim adam kendisi dedi 50 yolla ben cekim yapip 75 yollacama diye benmi ondan 75 istemisim boş yorum yapma
Sabah sabah bos yorum yapma kardesim adamin işini gorduk kotu olan biziz @Shellac bu kotu birseymi ozelden yazdi isini gorduk simdide kotu oldu bundan sonra kimsenin işini gormicemBirazdan seni hakkettigin yere gondercekler cengocum by şimdiden para alışverişi yasak
Yasak dost para yollayan bı hafta ban yiyor sebep ne olursa olsunSabah sabah bos yorum yapma kardesim adamin işini gorduk kotu olan biziz @Shellac bu kotu birseymi ozelden yazdi isini gorduk simdide kotu oldu bundan sonra kimsenin işini gormicem