- 34,546
- 19,157
- 113
Seni uzun zamandır tanırım cengo sen çıkarın olmazsa kesik parmağa isemezsin
Yersem yiyeyim bu adamin gercek yuzu ciksin beni magdur etti baskasinu magdir etmesin bari sozum soz diyen adama bak 50 tl ile kefen alir kendineYasak dost para yollayan bı hafta ban yiyor sebep ne olursa olsun
Beni bilen biliyor benim 25 tlye bile ihtiyacim yok kimsede cikar beklemem iyi tanisaydin bunu demezdinSeni uzun zamandır tanırım cengo sen çıkarın olmazsa kesik parmağa isemezsin
La sen kimsin aw hemen hemen her forumda aynı karaktersin 25 liraya 25 takla atiyordun 😂😂 yeme bizi cengoBeni bilen biliyor benim 25 tlye bile ihtiyacim yok kimsede cikar beklemem iyi tanisaydin bunu demezdin
Dusuncelere saygı duyarım seni allaha haval ediyorum ben dogru durust forumlara bilr yorum yazmam lan kelimesinide kullanma @Shellac uyaririrmisin dostum lan li konusmayi kessinLa sen kimsin aw hemen hemen her forumda aynı karaktersin 25 liraya 25 takla atiyordun 😂😂 yeme bizi cengo
La bizde dost demek dostDusuncelere saygı duyarım seni allaha haval ediyorum ben dogru durust forumlara bilr yorum yazmam lan kelimesinide kullanma @Shellac uyaririrmisin dostum lan li konusmayi kessin
🙄🙄La bizde dost demek dost))
Zaten görmemen lazım dostumSabah sabah bos yorum yapma kardesim adamin işini gorduk kotu olan biziz @Shellac bu kotu birseymi ozelden yazdi isini gorduk simdide kotu oldu bundan sonra kimsenin işini gormicem