- 2,668
- 1,485
- 113
Çok iyi bir konu başlığı kalsın kenardaArkadaşlar hep kayıp hep stres olmaz. Muhabbet başlıklı konular bile stresi daha da arttıracak bir hal aldı. Bu konuda forumda gördüğümüz komik, yüz güldüren cevapları paylaşalım istedim. Ben başlıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 948649
Bol şans dostumArkadaşlar hep kayıp hep stres olmaz. Muhabbet başlıklı konular bile stresi daha da arttıracak bir hal aldı. Bu konuda forumda gördüğümüz komik, yüz güldüren cevapları paylaşalım istedim. Ben başlıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 948649
Atmamak için zor tutuyorum kendimi kardeşim valla forum tarihinde benzerini görür müyüz sanmıyorum hahdhshNe diyor bu at Tahirim geçen ki ekran görüntüsünü ajdjsjssjjs @tahir1603 @akin1996
Dur bi bakayım günlük dozumuzu alalım akdjsjsjsjsAtmamak için zor tutuyorum kendimi kardeşim valla forum tarihinde benzerini görür müyüz sanmıyorum hahdhsh
Lütfen atarmisiniz tahir bey merak ediyorumAtmamak için zor tutuyorum kendimi kardeşim valla forum tarihinde benzerini görür müyüz sanmıyorum hahdhsh
Günde 3 ideal fazlası şişkinlik yaptı dün bende hahdhsDur bi bakayım günlük dozumuzu alalım akdjsjsjsjs
Operotorler ney la sellak neBu da ek olsun 🙂:
Ekli dosyayı görüntüle 948651
Aga kişiler var küfürlü atarsam ban yerim kesinLütfen atarmisiniz tahir bey merak ediyorum
At atAtmamak için zor tutuyorum kendimi kardeşim valla forum tarihinde benzerini görür müyüz sanmıyorum hahdhsh
Emre olayimiAtmamak için zor tutuyorum kendimi kardeşim valla forum tarihinde benzerini görür müyüz sanmıyorum hahdhsh
Düşman mısın kardeşim banlanirim hwhdsh
Bende var atmam puhahah canım sıkıldıkça bakiyom gülüyorum puhahah
Emrenin devamindaki olay işte dede olayıEmre olayimi
Valla dede bilmiyom ama emreki var bende canım sıkıldıkça aciyom gülüyorum puahahEmrenin devamindaki olay işte dede olayı