- 112,582
- 63,048
- 113
Sana yazmak için parmaklarımı yoramiycam bbBoş yapma la gelip orda ifsalayanda sizdiniz olum
Sana yazmak için parmaklarımı yoramiycam bbBoş yapma la gelip orda ifsalayanda sizdiniz olum
S.g forumda para için yalvaran sensin havHak ettin gevşek
Sus artık.Bokumu yemekdie cişimi şu diye önüne kör yedirir iciririm sana
Yakışmadı terim kardeş yakışmadıTeşekkürler jest için @ÖmerBaba
1. Adım:
Balcatta maçı ilk yarı genel 1.5 üst
Yokohama maçı ilk yarı ev sahibi 0.5 üst
Dayı sal şunu. Eninde sonunda şutlanacak zatenSana yazmak için parmaklarımı yoramiycam bb
GörecezDayı sal şunu. Eninde sonunda şutlanacak zaten
Sorunlu biri olmasan kullanıcı adı değiştirmezsin. Forumda 1 tane sevenin yoktur . Edebinle durGörecez
Edebimle duruyorum ben her bokda heryerde gelip ifşa etmesin elbet birgün yaw allah için o gün gelecek bak gör o zaman nasıl oluyorSorunlu biri olmasan kullanıcı adı değiştirmezsin. Forumda 1 tane sevenin yoktur . Edebinle dur
Tamam neyse ne . Adamın konusunu bk etmeyelimEdebimle duruyorum ben her bokda heryerde gelip ifşa etmesin elbet birgün yaw allah için o gün gelecek bak gör o zaman nasıl oluyor
Adamın bayramını kutluyoz hemen onada iş koyuyoTamam neyse ne . Adamın konusunu bk etmeyelim
Kafayı yicem bizim maç hariç tüm Avustralyada gol yağıyor. Terim kanguru avına çıkmazsa adam değildirYakışmadı terim kardeş yakışmadı
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐