- 90,607
- 100,169
- 113
Betco maçı devreye aldı sonra dk 1 e cektı şimdi dk 10 düzeltti dost iade gelmesinYok ya ilk 10 dakka gelince yatıyor hep benim ilk yarı 1.5. o yüzden ilk 10 dakka gelmesin
Betco maçı devreye aldı sonra dk 1 e cektı şimdi dk 10 düzeltti dost iade gelmesinYok ya ilk 10 dakka gelince yatıyor hep benim ilk yarı 1.5. o yüzden ilk 10 dakka gelmesin
Yok dost, fazla tevazunun sonu hayat kadınından nasihat dinlemektir derler o hesap oldukSana kimse sponsor olmuyormu cips Doritos falan hocam
40 bine yazıyormuşsun enişte haberi geldiMuska sıkıntı enişte yan etkileri çok fazla
Sanmam enişte oynaniyorsa problem olmazBetco maçı devreye aldı sonra dk 1 e cektı şimdi dk 10 düzeltti dost iade gelmesin
Polaklar pamuk gibidir dost bembeyaz otur dinle işte bundan güzel kıyk mı var enişteye de bul ordan bi dombili atlar gelir bı hafta sonu yakar 5bin EuroYok dost, fazla tevazunun sonu hayat kadınından nasihat dinlemektir derler o hesap olduk
Açılış haftası dost ondan haberi var mıydı oynarkenHadi Viking hadi
Ben biliyordum enişte ama viking. Fena takım değilAçılış haftası dost ondan haberi var mıydı oynarken
Bozma kanka bırakZora girdi bozsak mi 500e
Gelirse zaten bizimdirGelirse 2300 verio, bozuma 500 verio şuan
Evet açılış haftası enişte ama diğer maçlar da gollü geçti. Şans varsa geliyor yoksa gelmiyor maalesefAçılış haftası dost ondan haberi var mıydı oynarken
Ev atar bi tane ama 2.şaibeliGelirse 2300 verio, bozuma 500 verio şuan
Yada sen biliyorsunGelirse 2300 verio, bozuma 500 verio şuan