- 6,086
- 2,410
- 113
Bazen double yazmaktansa tek maca risk almakta iyi oluyor da kısmet varsa her türlü olur kanka bakalımValla samsun maçı tek maç risk alıp ilk yarı 2 gole atacaktım da vazgeçtim
Bazen double yazmaktansa tek maca risk almakta iyi oluyor da kısmet varsa her türlü olur kanka bakalımValla samsun maçı tek maç risk alıp ilk yarı 2 gole atacaktım da vazgeçtim
Lan bndr mac ariyorum bu saatler farkkiydi dimiUmarım gene son adımda patlamayiz. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 509931
Abuzer tecrübe her zaman 0 gezersin ya hakım olcan ya yok olcan başka seçenek yokÖyle yapiyodum o altın aldığım zamanlar falan nakite ceviriyodum bi kumbara yaptiydim kendime ama her seferinde gözümün önüne geliyodu atm yolu görünüyodu değişik duygular işlemiş artık bedene
Bol şanslar dostUmarım gene son adımda patlamayiz. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 509931
Daha başlamadık 😄Evet hocam hani goller nerde
Maho deme dayı bu forumda tek maho var oda kurutma makinası @GedsonFernandesIlk mac tmm maho 1.0
Ah canım benm kıyamam sana cokÖyle yapiyodum o altın aldığım zamanlar falan nakite ceviriyodum bi kumbara yaptiydim kendime ama her seferinde gözümün önüne geliyodu atm yolu görünüyodu değişik duygular işlemiş artık bedene
Ikisinin de aw 1 direk 3 kaçan net pozisyon. Birazdan bir penaltı kaçar gol iptali gelir tam olurRakip traş ama oynamıyor takım patlatacaklar