- 12,682
- 9,230
- 113
2086 dan geliyorum dakka 42 0 1Birinci adımı gecemiyor daha 3 adım yapacakmış
2086 dan geliyorum dakka 42 0 1Birinci adımı gecemiyor daha 3 adım yapacakmış
bu acıklama Bizi Ne ilgilendırır Dost Oynarmısın Dedın oynarız dedık nekadar oynamak istiyorsan At dedik Kazanamazsa Cıkarıp koyamazsan Neden mac onerıyon kıTelefon kırıldı dedemin telefondan köyde idda oynuyom adam enişteye at diyor 🤣
Hayaller de güzeldi2086 dan geliyorum dakka 42 0 1
Gol olunca gorucem seniHayaller de güzeldi
Bende oynayacam dedin bende vargasa basarmisin dedim rica ettim ben 🤣🤣🤣bu acıklama Bizi Ne ilgilendırır Dost Oynarmısın Dedın oynarız dedık nekadar oynamak istiyorsan At dedik Kazanamazsa Cıkarıp koyamazsan Neden mac onerıyon kı![]()
takılıym La zaten adam manta macına oynamıs diger macta da gol olmamısBende oynayacam dedin bende vargasa basarmisin dedim rica ettim ben 🤣🤣🤣
Bolivya maçına 2.5ust oynadım geldi sırada arborg maçı 4 alt oynadım dk 60 2-1 maç şuan atamayin ins🤣🤣takılıym La zaten adam manta macına oynamıs diger macta da gol olmamıs![]()
Ben 2024 de yaşıyorum lose ilk sayfadada yazdm zaten geçmiş olsn diye2086 dan geliyorum dakka 42 0 1
dep atar dedıkBolivya maçına 2.5ust oynadım geldi sırada arborg maçı 4 alt oynadım dk 60 2-1 maç şuan atamayin ins🤣🤣
Dost sözüm meclisten dışarı insan soğan çuvalı olmayınca bazıları gibi, seveni de oluyor 🤣 o kastettiğim şahıs birazdan anlar ağlamaya başlar zaten konuda yattığı için sevinir 🤣tesekkur etmedigin kalmadi be, bol sans zımparator
Ben görmedim duymadım valladep atar dedık
Sağlık olsun terimYattık konu kilit 😄 @Shellac