- 31,264
- 25,866
- 113
Aldatıp yakalanan erkekte ne bilim gitsin kerimcan durmazla takılsınSen bana Dion ki kızı aldat, sonra Avrupa'dan defedilmek sıkıntı
Aldatıp yakalanan erkekte ne bilim gitsin kerimcan durmazla takılsınSen bana Dion ki kızı aldat, sonra Avrupa'dan defedilmek sıkıntı
Bak bu da doğru awAldatıp yakalanan erkekte ne bilim gitsin kerimcan durmazla takılsın
Kazanırsak sullye 100 lira atioz enişteHadi terim kazanda roll yapacaz daha işimiz var
Sully bi de para mı istiyo kazanırsa. 500 daha ateşlesin daha güzel roll yap dostKazanırsak sullye 100 lira atioz enişte
Hesap benim iyi geçinsen iyi olur tak bi bakmışssın fotom gitmişKazanırsak sullye 100 lira atioz enişte
Bonkorsun bugünKazanırsak sullye 100 lira atioz enişte
Ama hesap onundu enişte o yüzden suanlık çaktırmayalımSully bi de para mı istiyo kazanırsa. 500 daha ateşlesin daha güzel roll yap dost
500 liraya roll yapılır dost. @Enişte 2500'den açıyor o yüzden kıymetimi bilBonkorsun bugün
Başkanla konuşur Kerim can durmaz ın fotoyu koydururuz profile dost sıkıntı yokHesap benim iyi geçinsen iyi olur tak bi bakmışssın fotom gitmiş
Sen daha baştan kaybetmıssın dostAma hesap onundu enişte o yüzden suanlık çaktırmayalım
Kampanya yapmışsın iyiymiş500 liraya roll yapılır dost. @Enişte 2500'den açıyor o yüzden kıymetimi bil
Ali koç çok büyük gsliNeyse kaçtım ben bol şanslar
Sırf o yuZden mi birakmiyor feneriAli koç çok büyük gsli
Ne sandınSırf o yuZden mi birakmiyor feneri
Bize calisiyor o zamanNe sandın