- 32,531
- 30,777
- 113
@Hayat1kumar sponsorumuz. Hedefe varirsak onun seçeceği bir kişiye roll parası atarız 

Bol sans maho@Hayat1kumar sponsorumuz. Hedefe varirsak onun seçeceği bir kişiye roll parası atarız Ekli dosyayı görüntüle 507935
Bol şanslar@Hayat1kumar sponsorumuz. Hedefe varirsak onun seçeceği bir kişiye roll parası atarız Ekli dosyayı görüntüle 507935
Hızlı lose olmuş sanki@Hayat1kumar sponsorumuz. Hedefe varirsak onun seçeceği bir kişiye roll parası atarız Ekli dosyayı görüntüle 507935
Bol sans@Hayat1kumar sponsorumuz. Hedefe varirsak onun seçeceği bir kişiye roll parası atarız Ekli dosyayı görüntüle 507935
Betcoodada 2.0 bro dmekki mac 2.0 hizli gonzalez hemen final yapmis 😁😁 bn ust saniyom altmis2-0 aiscore
Bol şans yazmaya geldim gitmişBı su içelim dedik mutfağa gidip gelene kadar yatmisiz aw
Serdar abimiz atar bir şans daha bu sefer hedefe ulaşırız dost no problemBol şans yazmaya geldim gitmiş
Sesli guldum laynn olsa sendenmi esirgiycem bro sitede param var ama yarin oyniycam cekersem cozerizSerdar abimiz atar bir şans daha bu sefer hedefe ulaşırız dost no problem
Vaktini cal ak istemedi hemen bitirdi isiBol şans yazmaya geldim gitmiş
Bol sans@Hayat1kumar sponsorumuz. Hedefe varirsak onun seçeceği bir kişiye roll parası atarız Ekli dosyayı görüntüle 507935