- 32,559
- 30,820
- 113
Tanısan hiç sevmezsin dostSen değil la sapsapa yazdım senin eski nickte de tanımıyordum şimdi de tanismiyoruz benlik problem yok![]()
Tanısan hiç sevmezsin dostSen değil la sapsapa yazdım senin eski nickte de tanımıyordum şimdi de tanismiyoruz benlik problem yok![]()
Terim kim porsuga yağ çekmek kim, uzarken onu da al yanındaYağcılıkmı oynuyonuz bu lafını unutmam terim
Puahahah seni kim sever acep🙄🤔Tanısan hiç sevmezsin dost
@Abuzerkömürcü benm tek ve has gardasımmm 😍😎Terim kim porsuga yağ çekmek kim, uzarken onu da al yanında
Mehmet ağarPuahahah seni kim sever acep🙄🤔
Neyse bbb
Ben severimPuahahah seni kim sever acep🙄🤔
Neyse bbb
Yattık dost2.adim ne zaman geliyo
Ne çabukYattık dost
Very İmportant Person Ayikiyun muNe çabuk
Savaşıma laf yok hocammm seni severim yerin ayrı ama aman he hocam memleket bizde sen nabiyon abum baskadir hocammmmUzak olun olm bundan sonra
Üstümde mbappe ile barış Alperi kıyaslayan Haşim cahilliği varÜstümde bayern maçında 10,5alttan yatan adamın mutsuzluğu var
Ben Bi ara dedim acaba ben uyku sersemiyim de rüya falan mı goruyorumÜstümde mbappe ile barış Alperi kıyaslayan Haşim cahilliği var
Geçen ne güzel gol attın be agacim ses floryadan duyulmuş puhahahah😅😅🤣🤣🤣Ben Bi ara dedim acaba ben uyku sersemiyim de rüya falan mı goruyorum
Ben nabzımı kontrol ettim dedim öldükte cehenemmemi düştükBen Bi ara dedim acaba ben uyku sersemiyim de rüya falan mı goruyorum
BasldiYarım saat sonra başlıyor Ekli dosyayı görüntüle 620688