- 21,880
- 18,048
- 113
Aferin porsuk sana kargo ile 1 kavanoz bal göndereceğim ağzın tatlansin biraz. Adres için dmÇok şükür kimsenin kuruş parası ile isim olmadı olmazsa kimsenin parasida bende kalmaz
Aferin porsuk sana kargo ile 1 kavanoz bal göndereceğim ağzın tatlansin biraz. Adres için dmÇok şükür kimsenin kuruş parası ile isim olmadı olmazsa kimsenin parasida bende kalmaz
Ulan allahsizlar insan 1 kez reddeder 2 kez eder 4el üst üste rastgele olamaz amknÇok şükür kimsenin kuruş parası ile isim olmadı olmazsa kimsenin parasida bende kalmaz
Pop alıcı ödemeli mi toprağımAferin porsuk sana kargo ile 1 kavanoz bal göndereceğim ağzın tatlansin biraz. Adres için dm
Belli limiti vardır sen yüksek bastın için kabul etmemistir brooUlan allahsizlar insan 1 kez reddeder 2 kez eder 4el üst üste rastgele olamaz amkn
Teşekkür ederim bal sevmem varsa piton gonderAferin porsuk sana kargo ile 1 kavanoz bal göndereceğim ağzın tatlansin biraz. Adres için dm
Toprağım dumandan göz gözü görmüyor. Hindistan tütünü mü içiyorsun ne yapıyorsun. Tozu dumana kattın. 🤣Pop alıcı ödemeli mi toprağım
Reis aynı bahsi 5. Sefer aldım kabul etti ama gelmedi oBelli limiti vardır sen yüksek bastın için kabul etmemistir broo
Yav bugün neler nellwr oldu 12k kasanc kuponu 90 aeri 4 son ataktw gol oldu yattı rulet.muhabbe5i kalbim sıkışiyo ağrı vuruyor sinirden desteğin amk istiyorum onları sıkıp öldürmek istiyorum küfür etmek istemiyorum ama illa küfür ettiriyolar banaToprağım dumandan göz gözü görmüyor. Hindistan tütünü mü içiyorsun ne yapıyorsun. Tozu dumana kattın. 🤣
Ulan bu betewin kod aldim tamamladım para gitt ortalktan başka aldık tamamladım onu çekim vereim diğer pars gene yokYav bugün neler nellwr oldu 12k kasanc kuponu 90 aeri 4 son ataktw gol oldu yattı rulet.muhabbe5i kalbim sıkışiyo ağrı vuruyor sinirden desteğin amk istiyorum onları sıkıp öldürmek istiyorum küfür etmek istemiyorum ama illa küfür ettiriyolar bana
Kazandık mı dostVaktin kıymetliyse aç çizgi film izle maç bitene kadar teneke
GollllazoooNiye gol olmuyor![]()
Sonunda ya..hiç olmazsa bitene kadar umud varGollllazooo