Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 | Kasa 228 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
11,713
113
Sabri bey senin nezdinde de tüm pokerci dostlara tek bir şey söylemek istiyorum. Bundan böyle her koyunun kendi bacağından asıldığını bilmek hepimize farz olduğunu anladığınızı düşünüyorum. Kazanan da kendine kaybeden de poker için kimseden bir şey beklememek en doğrusu.
Biz beklemioz zaten bir sey ama bu bize söz vermisti, gecen kaybettim parayi dedi olabilir insanlik hali dedik gene destek olduk. Ama kalkip yine kazanmis burda 2-3 Soz verdigi kisiyi gormesi mantikli olan hareketti ama boyle yapmayi tercih.etmis hadi onuda gectim yazdiklarina bak :) neyse salla gitsin.

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
11,695
113
Konuyu bilmeden salça olmaya gerek yok. Para yoktu düne kadar dün başladım 50 k ile 200 yaptım. Sabah da fatihterim bi kişi daha vardı onlara sözüm düşmesin diye attım sabri penguen offlinedı. Sonra oyuna girdim 400k aldım takip edenlere de etkinlik yaptık. Direk konuya gelip bilip bilmeden atmaya başlanırsa ters de konuşurum düz de konuşurum. İyilik bazen bazı insanlara yaramıyor hele forumda
Konuyu bilmek isteyen yok ki senin yazdığın mesaj gereksiz bu bir. İsteyen istediğine atar bu iki. Bunların üstüne o yakıştırmayı yaptığın adam çoğu kişiye el uzatan adam kimin ne olduğunu bilmeden yorum yapan sensin. Senin ters konuşuyor olman beni bağlamaz ama senin tek bir cümlen ile çoğu insan gerekli karakter analizini yapmıştır :)

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,589
6,295
113
Birbirinize boşuna sovup banlanmayın beyler gerek yok 3 5 lira icin konu kitlensin @Shellac

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
11,695
113
Biz beklemioz zaten bir sey ama bu bize söz vermisti, gecen kaybettim parayi dedi olabilir insanlik hali dedik gene destek olduk. Ama kalkip yine kazanmis burda 2-3 Soz verdigi kisiyi gormesi mantikli olan hareketti ama boyle yapmayi tercih.etmis hadi onuda gectim yazdiklarina bak :) neyse salla gitsin.
İşte tamda bunun için söylüyorum bunu dost. Karşında ki herkesi kendin gibi sandığın sürece bunlar başına gelmeye devam eder tamda salla gitsin durumu aynen öyle:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...