- 11,148
- 7,236
- 113
Adamın kaybını karşıla senin yüzünden loseDedik kardeşim atma dedik dedik
Adamın kaybını karşıla senin yüzünden loseDedik kardeşim atma dedik dedik
Git abdest al lan pisCenabet ayağının tozuyla geldin yatırdın @AllanSaintMaximin
İyilik akımı dorek çekiliyor la ne oynuyonBetcio iyilik akımı hediyesini bağladık. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 633610
Çektik zaten de son adımda patladık geneİyilik akımı dorek çekiliyor la ne oynuyon![]()
Hepsimi gitti hocamGene yatış gene yatış, ulan gelse şurada ne güzel 3 kişiye roll bakiyesi atıp devam edecektik. Emeğinize sağlık
Saygılar dostHepsimi gitti hocam
Vala kasa bastım gelse 2k olacaktıHepsimi gitti hocam
Sağol dayıGeçmiş olsun dost
Boyle düşününce gelmiyor iste parayi alip kaçayım dersen gelirGene yatış gene yatış, ulan gelse şurada ne güzel 3 kişiye roll bakiyesi atıp devam edecektik. Emeğinize sağlık
Bir dahakine oyle yapalım mademBoyle düşününce gelmiyor iste parayi alip kaçayım dersen gelir
Yapacak bisey yok ak hepte son adim ha şans yokkiGene yatış gene yatış, ulan gelse şurada ne güzel 3 kişiye roll bakiyesi atıp devam edecektik. Emeğinize sağlık
Sorma ya, bugün bülten güzel olsa beklerdim de akşam da leş. Şu Estonya ligine ilk yarı 2 gole atacaktım o da ta 19:00da baslio diye canlıdan attım son adımıYapacak bisey yok ak hepte son adim ha şans yokki
Basket bulteni fena degildi la bilsek kandirirdik seniSorma ya, bugün bülten güzel olsa beklerdim de akşam da leş. Şu Estonya ligine ilk yarı 2 gole atacaktım o da ta 19:00da baslio diye canlıdan attım son adımı