- 32,559
- 30,820
- 113
Kazanç yok yav rollden az aldık ikinci rollcuye attım, 1-2 arkadaşa daha attım az slot çevirdim vs derken 100 kaldı. Tenis menis varsa atayım oynaBattıysan boswer ben kazancın var sandım dost
Kazanç yok yav rollden az aldık ikinci rollcuye attım, 1-2 arkadaşa daha attım az slot çevirdim vs derken 100 kaldı. Tenis menis varsa atayım oynaBattıysan boswer ben kazancın var sandım dost
Yok takıl sen vurursan yaptırırsın bı araKazanç yok yav rollden az aldık ikinci rollcuye attım, 1-2 arkadaşa daha attım az slot çevirdim vs derken 100 kaldı. Tenis menis varsa atayım oyna
Tamam kankamYok takıl sen vurursan yaptırırsın bı ara
Buna kalırsan eko çok beklenYok takıl sen vurursan yaptırırsın bı ara
Niye üzülüyon bal arısı, kayıp da var bu işteÜzdün bizi terim gereksizsin falan ama
Üzüldüm la ne bilim normalde sen bozdurursunda kayıp edince şaşırdımNiye üzülüyon bal arısı, kayıp da var bu işte
Slotta nasıl bozacaz at kafası arkadaşımÜzüldüm la ne bilim normalde sen bozdurursunda kayıp edince şaşırdım
Gereksizlik yapma şurada acını uzuntunu paylasiyoruzSlotta nasıl bozacaz at kafası arkadaşım
@NashNash a sorman lazım yasinim ben roll sırasını ona vermiştim 😁😁Ne kazandık hocam
Payım nerede@NashNash a sorman lazım yasinim ben roll sırasını ona vermiştim 😁😁
Battik herkesin malumu@NashNash a sorman lazım yasinim ben roll sırasını ona vermiştim 😁😁
Sweet Bonanza xmas sağolsun yedi bitirdi parayı awPayım nerede
Ulan kaç kupon kaç kombin yaptım tek golden yata yata folloş oldumSweet Bonanza xmas sağolsun yedi bitirdi parayı aw
Sormuyon ki hiç millete, arada başkasına sor başka kafalardan çıkan maçlara bas. Biz kayıp psikolojisindeyiz o yüzden meleğe versek şeytan kazanıoUlan kaç kupon kaç kombin yaptım tek golden yata yata folloş oldum
Gardaş kime sorayım forumun yarısı trabzon kazanır gol atar oynamışSormuyon ki hiç millete, arada başkasına sor başka kafalardan çıkan maçlara bas. Biz kayıp psikolojisindeyiz o yüzden meleğe versek şeytan kazanıo
Yav sen de haklısın. Şu süper ligi bırakın la gudin başka ligden yatın daha iyi vala. Dün bjk maçı üst olmadı milletin özel oranlar patladı. Sivas 2-0 geride hâlâ kapaniodu. Ne beklersin ki böyle bir ligdenGardaş kime sorayım forumun yarısı trabzon kazanır gol atar oynamış
Sorma hocam 3 5 kuruş kazanacaktık kan doğradılarYav sen de haklısın. Şu süper ligi bırakın la gudin başka ligden yatın daha iyi vala. Dün bjk maçı üst olmadı milletin özel oranlar patladı. Sivas 2-0 geride hâlâ kapaniodu. Ne beklersin ki böyle bir ligden