- 22,158
- 11,427
- 113
O para yüksek ihtimalle gidici olarak bakıyorsun verirken ben geri almayı etik bulmuyorum senin bileceğin işSen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruz
O para yüksek ihtimalle gidici olarak bakıyorsun verirken ben geri almayı etik bulmuyorum senin bileceğin işSen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruz
Anladim dostDostum benim bir şikayetim yok roll verdiklerim zaten son kuruşuna kadar lazım olunca veren adamlar konuştuğu kelime farklı yerlere gidiyor
Roll kurallarını en baştan söylüyoruz zaten kabul etmeyen almaz rollingi. Çok baba var burda paranın yarısını isteyen rollingde umarım denk gelirsinO para yüksek ihtimalle gidici olarak bakıyorsun verirken ben geri almayı etik bulmuyorum senin bileceğin iş
Yari yariya olmaz dost etik olmaz harbidenRoll kurallarını en baştan söylüyoruz zaten kabul etmeyen almaz rollingi. Çok baba var burda paranın yarısını isteyen rollingde umarım denk gelirsin
Kar amaçlı yapmiyo zaten bırak ana parayı geri istesin adam kaç kişiye rol açtırdı çok çok yuksek kasası yokturO para yüksek ihtimalle gidici olarak bakıyorsun verirken ben geri almayı etik bulmuyorum senin bileceğin iş
Öyle bişey teklif edicegime hiç vermem zaten dost o emek hırsızlığı olur ben baştan terime söyledim zaten kasam az idare et diye yoksa zaten genel olarak kaybeden olsa bile inadına arka arkaya yaptiriyorumYari yariya olmaz dost etik olmaz harbiden
Zaten rollingin amaci parayi 3 e katlamak ve geleni de paylaşıyorsun konu içindekilerle bide adama yarısını versen olmaz kiÖyle bişey teklif edicegime hiç vermem zaten dost o emek hırsızlığı olur ben baştan terime söyledim zaten kasam az idare et diye yoksa zaten genel olarak kaybeden olsa bile inadına arka arkaya yaptiriyorum
La derdim zaten o değildi mamoste başarılı olsaydı zaten 1000 TL alıp 2000 tamamıni rollinge dağıtıcaktik olmadı . Yeminle 1500 lira kasa vardı roll verdikçe arkadan kupon yapıp tamamladım tekrar 1500e bir kazanç yok yani maksat sözümüz yerde kalmasın . Bu arada bu kasayada bugün nurullahin verdiği rollingin kayıp bonusuyla geldik çok kasam olsaydi zaten kimseye kural koymuyom gidin kafanıza göre takılın diyorum 🤣🤣🤣Zaten rollingin amaci parayi 3 e katlamak ve geleni de paylaşıyorsun konu içindekilerin bide adama yarısını versen olmaz ki
Anladim dost sende paran fazla oldumu sponsor olursun millete para yokken zorlamanın anlamı yokLa derdim zaten o değildi mamoste başarılı olsaydı zaten 1000 TL alıp 2000 tamamıni rollinge dağıtıcaktik olmadı . Yeminle 1500 lira kasa vardı roll verdikçe arkadan kupon yapıp tamamladım tekrar 1500e bir kazanç yok yani maksat sözümüz yerde kalmasın . Bu arada bu kasayada bugün nurullahin verdiği rollingin kayıp bonusuyla geldik çok kasam olsaydi zaten kimseye kural koymuyom gidin kafanıza göre takılın diyorum 🤣🤣🤣
Görmedin mi lokumculari dost selamın aleyküm dedim etiket atmaya başladılar shishdosjsjsAnladim dost sende paran fazla oldumu sponsor olursun millete para yokken zorlamanın anlamı yok
Paran yoksa dersin para yok diye ne yapcan borc alıp milletemi dagitacanGörmedin mi lokumculari dost selamın aleyküm dedim etiket atmaya başladılar shishdosjsjs
Oldu bitti işte be.Paran yoksa dersin para yok diye ne yapcan borc alıp milletemi dagitacan
Ben sen 100-200k vurdun sandm 2-3k varsa sponsor olma la zaten vurursan yapardın biselerGörmedin mi lokumculari dost selamın aleyküm dedim etiket atmaya başladılar shishdosjsjs
Aynen senide görelim puahaOldu bitti işte be.
Neyse bir marit alalım da biz yapalım rolling bari bunlar beceriksiz
200 k vurup 250 sponsor olan adam da ne bileyim dostBen sen 100-200k vurdun sandm 2-3k varsa sponsor olma la zaten vurursan yapardın biseler