Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 / Kasa 248.65 Hedef 1500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,960
2,603
113
Yari yariya olmaz dost etik olmaz harbiden
Öyle bişey teklif edicegime hiç vermem zaten dost o emek hırsızlığı olur ben baştan terime söyledim zaten kasam az idare et diye yoksa zaten genel olarak kaybeden olsa bile inadına arka arkaya yaptiriyorum

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,705
2,006
113
la reisler bosverin herkes aynı gemide burada herkesin bir şekil kaybı var yardılaşma da var ne güzel işte birbirimizi kırmaya değmez

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Öyle bişey teklif edicegime hiç vermem zaten dost o emek hırsızlığı olur ben baştan terime söyledim zaten kasam az idare et diye yoksa zaten genel olarak kaybeden olsa bile inadına arka arkaya yaptiriyorum
Zaten rollingin amaci parayi 3 e katlamak ve geleni de paylaşıyorsun konu içindekilerle bide adama yarısını versen olmaz ki

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,960
2,603
113
Zaten rollingin amaci parayi 3 e katlamak ve geleni de paylaşıyorsun konu içindekilerin bide adama yarısını versen olmaz ki
La derdim zaten o değildi mamoste başarılı olsaydı zaten 1000 TL alıp 2000 tamamıni rollinge dağıtıcaktik olmadı . Yeminle 1500 lira kasa vardı roll verdikçe arkadan kupon yapıp tamamladım tekrar 1500e bir kazanç yok yani maksat sözümüz yerde kalmasın . Bu arada bu kasayada bugün nurullahin verdiği rollingin kayıp bonusuyla geldik çok kasam olsaydi zaten kimseye kural koymuyom gidin kafanıza göre takılın diyorum 🤣🤣🤣

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
La derdim zaten o değildi mamoste başarılı olsaydı zaten 1000 TL alıp 2000 tamamıni rollinge dağıtıcaktik olmadı . Yeminle 1500 lira kasa vardı roll verdikçe arkadan kupon yapıp tamamladım tekrar 1500e bir kazanç yok yani maksat sözümüz yerde kalmasın . Bu arada bu kasayada bugün nurullahin verdiği rollingin kayıp bonusuyla geldik çok kasam olsaydi zaten kimseye kural koymuyom gidin kafanıza göre takılın diyorum 🤣🤣🤣
Anladim dost sende paran fazla oldumu sponsor olursun millete para yokken zorlamanın anlamı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...