- 32,528
- 30,772
- 113
İsmini vermek istemeyen sponsora teşekkürler
1. Adım: fjolnir maçı 185.5 üst
Allah onlara daha çok versin kardeşim sana da bol şansİsmini vermek istemeyen sponsora teşekkürler
Hocam maclar bitti yeni roll acıyon yav hocamİsmini vermek istemeyen sponsora teşekkürler
Sponsorumuz anca attı dost yoksa haklısın maçlar kaçtı valaHocam maclar bitti yeni roll acıyon yav hocam
Hcammm takipteyim ona göree hocammm Bol şansSponsorumuz anca attı dost yoksa haklısın maçlar kaçtı vala
Vala öyle. Bak bu maça son pere 47.5 barem açtılar 8 dakkada zar zor 20 sayı attılarTarifi mümkün olmayan kayıp yasadim son iki ayda tamamen sıfırın sıfırına çıktım az birşey kontrolü kaybederseniz dibi gösteriyor bu oyunlar en iyisi hiç bulaşmamak ama bulaşıncada kontrol hiç bir sekilde olmuyor en son böyle 100 200 TL ye kadar düşüyoruz Allah hepimizi bu illetten kurtarsın başka yerlerden bol rızık versin inşallah 🤲
Bolsansİsmini vermek istemeyen sponsora teşekkürler
Bol sans mahoİsmini vermek istemeyen sponsora teşekkürler
Maho bu ligde dün bı maça üst oynadım son 24 sn kaldi 5 lazım 15 cikdi la 24 sndeVala öyle. Bak bu maça son pere 47.5 barem açtılar 8 dakkada zar zor 20 sayı attılar
Skor yakınsa normal çünkü habire faul yapmışlardır muhtemelenMaho bu ligde dün bı maça üst oynadım son 24 sn kaldi 5 lazım 15 cikdi la 24 snde