- 12,462
- 3,670
- 113
Olmadı maleswf
Bekle eniştem bayram harçlığı toplayacamRulette bi 300 kasam olsa emınım kazanırdık dost
Sahtekardan dost olmaz@Aekrem dostumuz sponsorumuz. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 514531
Öyle deme iyi adamdır 😄Sahtekardan dost olmaz
Hanı abının elını öptün mü öperken toka yaptın mı AbuzerSahtekardan dost olmaz
Kişi kendinden bilir çişiÖyle deme iyi adamdır 😄
Abuzittin işte ne bekliın eniştee batıokHanı abının elını öptün mü öperken toka yaptın mı Abuzer
El öpmüyoruz öptüruyoruz artık enişteHanı abının elını öptün mü öperken toka yaptın mı Abuzer
Terim gitti atm ye gelir şimdi paraya kavuşuruz 10 Euro yatırıp yatırıp bozduruyoEl öpmüyoruz öptüruyoruz artık enişte
Öp kocum elimizi dmden,yalakalı bırakEl öpmüyoruz öptüruyoruz artık enişte
Restoranda geçen 20euro para üstü kaldı çocuk geri getirdi diye bir daha o restorana adım atmadım enişteTerim gitti atm ye gelir şimdi paraya kavuşuruz 10 Euro yatırıp yatırıp bozduruyo
Evet terimcim şimdi 300 atıyoruz 1k yapıp cekıyoruz sonra bayspin 1000 e 1000 alıyoruz 10k çekiyoruz nasıl fikirRestoranda geçen 20euro para üstü kaldı çocuk geri getirdi diye bir daha o restorana adım atmadım enişte
Güzel fikir enişteEvet terimcim şimdi 300 atıyoruz 1k yapıp cekıyoruz sonra bayspin 1000 e 1000 alıyoruz 10k çekiyoruz nasıl fikir
Bol şans 🤞@Aekrem dostumuz sponsorumuz. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 514531
Geçmiş olsun reis KONU KİLİT. 🔐Maalesef lose @Daimon