- 32,559
- 30,820
- 113
Gör bak futbola girdik o da bize girecek. Baskette şansım tutuyor ama gidip futbol oynamadan duramıyorumEee nolcak sımdı
Gör bak futbola girdik o da bize girecek. Baskette şansım tutuyor ama gidip futbol oynamadan duramıyorumEee nolcak sımdı
Bıde neden tek mac deol ?Gör bak futbola girdik o da bize girecek. Baskette şansım tutuyor ama gidip futbol oynamadan duramıyorum
6 korner çıkmış zaten bu nasıl kupon
Kanka gelm3z bu. Fena geliyor miamiGör bak futbola girdik o da bize girecek. Baskette şansım tutuyor ama gidip futbol oynamadan duramıyorum
La ben alırken 5di, kupon onaylandı 2 dakkada 2 korner çıktı Allah belasını versin6 korner çıkmış zaten bu nasıl kupon
Ne bilim bu adım da gelse bitirecektimBıde neden tek mac deol ?
Sorma ya yattık vala. Korner üst alırız tekten yatar hep alt aldık uçtu birdenKanka gelm3z bu. Fena geliyor miami
Allah cezalarını versin ilk yaridan bu kadar korner çıkar mı aqLa ben alırken 5di, kupon onaylandı 2 dakkada 2 korner çıktı Allah belasını versin
Dostuna aglayalım kardo bır roll daha nba bıtmedıSağlık olsun Beyler olmadı gene
Bizim dost paralı adsm, paralı adam erken uyur pikacımDostuna aglayalım kardo bır roll daha nba bıtmedı