- 17,149
- 6,123
- 113
PuahahahahahaYok dost herkes aktif burada![]()
PuahahahahahaYok dost herkes aktif burada![]()
@nişantaşı etkinlik için teşekkürlerÇekim gelince ulasacam birkaç kişiye beyler. Sağolun varolun
Kol derken dost kurma kolumu
Çekim gelince atesleyecem dayıcım. Benim gibi rollcü istersen sully iyi bu işteParami yollarmisin rollcu seciorum
Eyw dost kazancın daim ola ins 👍Çekim gelince ulasacam birkaç kişiye beyler. Sağolun varolun
Siteye kol gibi soktu gece geceKol derken dost kurma kolumu![]()
Basketci ariyorum benÇekim gelince atesleyecem dayıcım. Benim gibi rollcü istersen sully iyi bu işte
Tbrkler broÇekim gelince atesleyecem dayıcım. Benim gibi rollcü istersen sully iyi bu işte
Beni seçti dost senin gibi olmasakta olduğu kadar isteÇekim gelince atesleyecem dayıcım. Benim gibi rollcü istersen sully iyi bu işte
terim sov var paramizla da sov yaparÇekim gelince atesleyecem dayıcım. Benim gibi rollcü istersen sully iyi bu işte
Sende futbolcuydun dimi fedoBeni seçti dost senin gibi olmasakta olduğu kadar iste![]()
Ne kiviriyon la sabaha iş var paramızı alalım yatalımBasketci ariyorum ben
Yok yok seriden iki çeyrek bahsi alırızSende futbolcuydun dimi fedo
Katılıyorum @SULLY yaparÇekim gelince atesleyecem dayıcım. Benim gibi rollcü istersen sully iyi bu işte
Fotbolcu olsak senle ne işimiz la şimdi Eyfel kulesinde Shakira ile fesleğen çorbası içiyor olurdumSende futbolcuydun dimi fedo
Helal dost dogru seçimBasketci ariyorum ben
Akilli oyna bari 2 adimNe kiviriyon la sabaha iş var paramızı alalım yatalım
Biz her zaman sokaktayızKatılıyorum @SULLY yapar