- 23,032
- 11,695
- 113
Başlamış. Valla aiscore forumda öldü diyende vardı iptal diyende vardı.. neyse ki başladı seriden iki gol hadi
Sağol dost ama yattık yav tık yok maçta@Fterim1905 bol şans imparator
Bol şanslar terim tek umudumsnTeşekkürler @Kadir2810
1. Adım : Sheffield Utd U21 maçı ilk yarı genel 1.5 üst
Bariz şike dönüyor zaten dep şimdiye uclerdi yok oyun durdu yok bu yok şu oynadık ya böyle patlatrlar iy yalandan 1 gol çıkar oda belkigelmez diyorum
terimin oynadığı maçlar normal olsa şaşarımBariz şike dönüyor zaten dep şimdiye uclerdi yok oyun durdu yok bu yok şu oynadık ya böyle patlatrlar iy yalandan 1 gol çıkar oda belki
Ben terimden önce kombin yaptım bu lanet maça ikimz yatyrzterimin oynadığı maçlar normal olsa şaşarım
üçünüz @AllanSaintMaximin da var hahahahaBen terimden önce kombin yaptım bu lanet maça ikimz yatyrz
Bu depe geçen hafta oynadım geçen hafta da kısır geçti. Haftaya iyi izle ilk yarı 5 atarsa bil ki ben oynamadımterimin oynadığı maçlar normal olsa şaşarım
oynama da i.y 2.5 üst alayım haftayaBu depe geçen hafta oynadım geçen hafta da kısır geçti. Haftaya iyi izle ilk yarı 5 atarsa bil ki ben oynamadım
aynen aynen38 44 goller
Ben boule bişey görmedim 20 dakka durdu iptal et işte maçı, 20 dakka durmuş maç 900 dakka da oynansa hayır gelmezdiBen terimden önce kombin yaptım bu lanet maça ikimz yatyrz
Ağzın bal 🍯 yesin38 44 goller
Bnde çok mutlu oldm iptal olack diye devam etti dedim yattikBen boule bişey görmedim 20 dakka durdu iptal et işte maçı, 20 dakka durmuş maç 900 dakka da oynansa hayır gelmezdi