- 32,507
- 30,748
- 113
Geçmiş olsun, ev o baskıya nasıl alamadı hayret ettim beTek ten gitmeye alışkınız sıkıntı yok :\
Geçmiş olsun, ev o baskıya nasıl alamadı hayret ettim beTek ten gitmeye alışkınız sıkıntı yok :\
Kimlik ön arka, kimlik selfie ve ikametgahÇekim yok galiba bilmiyom da ne belgesi istiyor
Para eziyordur aw neede olacak@Scrrs nerdesin laaaaan
Bi kupon yapmışım teke kaldı gelirse sana 1kPara eziyordur aw neede olacak
O guedesin kulaklarını çınlatıyom şuan 90da kalecinin kucağına bıraktı topu korner aklımdan geçti ama son pişmanlık neye yararGeçmiş olsun, ev o baskıya nasıl alamadı hayret ettim be
Oha maşallahKimlik ön arka, kimlik selfie ve ikametgah
En azından ilk maçtan yatmadikEl nacionaaal
Sal bakalım özelden şunuBi kupon yapmışım teke kaldı gelirse sana 1k
İnsan dellenir be tabi. Milyon eurolar kazanıyorlar en iyi yemekleri yiyorlar en iyi şekilde dinleniyorlsr sonra gelip maçta net fırsat harcıyorlar aw çocuklarıO guedesin kulaklarını çınlatıyom şuan 90da kalecinin kucağına bıraktı topu korner aklımdan geçti ama son pişmanlık neye yarar
Senin maçlarda ters gidiyor gol verdiğinde korner Kornerde gol varİnsan dellenir be tabi. Milyon eurolar kazanıyorlar en iyi yemekleri yiyorlar en iyi şekilde dinleniyorlsr sonra gelip maçta net fırsat harcıyorlar aw çocukları
Her zamanki başımıza gelen şey reis artık şaşırmıyorum. Geçen bir maça 9 korner verdim, 6 korner 7 gol çıktı maçtaSenin maçlarda ters gidiyor gol verdiğinde korner Kornerde gol var
Daha Yeni başladı maçlar laKime kaldın..
EsseeelaaDaha Yeni başladı maçlar la
Onu da geç gol olmayan iki maç var ikisine de gol oynamisizVay aw korner oldu oda gol oldu