- 49,338
- 54,143
- 113
Ya ben 50 gündür rol aciyorum hiç kazanc yoktu sen geldin tekte vurdun senin sayende benim rolde başarılı oldu puahhaTamam dost
Ya ben 50 gündür rol aciyorum hiç kazanc yoktu sen geldin tekte vurdun senin sayende benim rolde başarılı oldu puahhaTamam dost
Hacı benim için öncelik forumda genel olarak etkinlik yapanlar. Takip ettiğini biliyorumO kdr takip ettik yine bize kimse bi roll yaptirmadi
Yeni gelmedik geri geldik dost puhahaYa ben 50 gündür rol aciyorum hiç kazanc yoktu sen geldin tekte vurdun senin sayende benim rolde başarılı oldu puahha
Dost bi kere de bana yaptırsanizz olmaz miO zaman sen yap dost özelden IBAN at 250 atayım
Paramiz varken para kabul etmeyiz dost eywHellal olsun guzel hareket
Biz BeşiktaşliyızzzParamiz varken para kabul etmeyiz dost eyw
Bnde etkinlik aciyorum olduğu vakitlerde ama ne duyim kararına saygiliyimHacı benim için öncelik forumda genel olarak etkinlik yapanlar. Takip ettiğini biliyorum
CanımsınO zaman sen yap dost özelden IBAN at 250 atayım
Ayenn ölüme kadar dostBiz Beşiktaşliyızzz
Vala bilmiyorum hacı uzun zamandır forumu aktif takip edemiyorum sadece aklımda kalanlardan söyledimBnde etkinlik aciyorum olduğu vakitlerde ama ne duyim kararına saygiliyim
10 kişiye açtırdı baskan daha ne rolu kanka puah@Başkan bu gecekı rollcu bellımı zaman gecmıyo
The bastan sona oda takip etti dost bide vurucu var dediğin gibi ikisinden birine ver işteVala bilmiyorum hacı uzun zamandır forumu aktif takip edemiyorum sadece aklımda kalanlardan söyledim
Ne zmn ben kacırmısım orayı10 kişiye açtırdı baskan daha ne rolu kanka puah
Dost iste ne blim roll olduğu için takip edenler öncelikli ya o yüzden bastan sona takip ettim lafım kimseye değil ama hiç takip etmeyene konuda sıfır mesajı olan adam geldo roll hakkı o aldı meselaVala bilmiyorum hacı uzun zamandır forumu aktif takip edemiyorum sadece aklımda kalanlardan söyledim
2 saat once baya kişi konu acti dostNe zmn ben kacırmısım orayı
Mulayım sanıyodum ben neyse yıne kacırmısız baska zaman2 saat once baya kişi konu acti dost
Harbi losers ekibine noldu Ağa bir andaVala bilmiyorum hacı uzun zamandır forumu aktif takip edemiyorum sadece aklımda kalanlardan söyledim
Ondan önce başkan verdi dost yarina verir sanada iste yeter ki senMulayım sanıyodum ben neyse yıne kacırmısız baska zaman