- 32,555
- 30,816
- 113
Ufak jest bonusunu bağladık. Gelirse 1 kişiye sigara
Ekli dosyalar
-
82.2 KB Görüntüleme: 47
Bol sans maho beyUfak jest bonusunu bağladık. Gelirse 1 kişiye sigara
Sağol abiBol sans maho bey
La bu site bana çok uğursuz geldi be.galiba 1 kere çekik yaptim belkide hiç yapmamisimdir.3 maç yapiyom Tekden yatıyor 4 yapiyom oda tek 5 yapiyom yine tek.hep Tekden patladım o sitede.Sağol abi
Aynı ben 🤣 neyse ki kalktı freebet de artık oraya yatırmak için bahanemiz kalmadı abi. Acayip uğursuz site yaLa bu site bana çok uğursuz geldi be.galiba 1 kere çekik yaptim belkide hiç yapmamisimdir.3 maç yapiyom Tekden yatıyor 4 yapiyom oda tek 5 yapiyom yine tek.hep Tekden patladım o sitede.
500u aldinmiBol şans hacım, bugün ödül aldım ödüle gerek yok sigarasız bi dosta pasla
Yav bırak bu ayakları artık gterimUfak jest bonusunu bağladık. Gelirse 1 kişiye sigara
Hani dayı bize gelen giden olmadı yakışmadı sana500u aldinmi
500u aldinmi
Yoo adam kimse bişey yazmadıAldım sen almadın mı
Umarım tutar biledern2 gündür tik yok bı sigwramiz olur belkiUfak jest bonusunu bağladık. Gelirse 1 kişiye sigara
Teşekkürler dost afiyet olsunBol şans hacım, bugün ödül aldım ödüle gerek yok sigarasız bi dosta pasla
Bn bişey almadım la Erhan adamın peşinde kosucak halim yok ya ben adama dm attım cvp yazmadı bende saldım kendimi dusurmem para içinHani dayı bize gelen giden olmadı yakışmadı sana
Sana da mı atmadı balıkçı hasanBn bişey almadım la Erhan adamın peşinde kosucak halim yok ya ben adama dm attım cvp yazmadı bende saldım kendimi dusurmem para için
Bana 19 lira verdi. Sadece futbolda 5 kat 1.3 orandan çevrim dioBanada eklendi Maho 😁 bide sadece futbol diyor 😁Ekli dosyayı görüntüle 707260
Bana da yazmadı ben yazdım adama attı vallaYoo adam kimse bişey yazmadı
Bol şans diliyorum dostumUfak jest bonusunu bağladık. Gelirse 1 kişiye sigara
H.g kardeşimYav bırak bu ayakları artık gterim