- 49,330
- 54,139
- 113
Yok hatrick yapar puahaİzle fox 2 gol atar net
Yok hatrick yapar puahaİzle fox 2 gol atar net
O lavuk 2 Perdir 1 üçlük daha atamadu o gelseydi de foxa kalsaydıFoxa bakıyor gibi adebayo da gelmiş
Yazmani bekliyormuş kankaO lavuk 2 Perdir 1 üçlük daha atamadu o gelseydi de foxa kalsaydı
Fox ikinci yarı gelir umarım. Gelirse özelden IBAN sıkın yarın bülten güzelYazmani bekliyormuş kanka
Tabi hocam hemen gönderiyoruzFox ikinci yarı gelir umarım. Gelirse özelden IBAN sıkın yarın bülten güzel
+ ErhanTabi hocam hemen gönderiyoruz
Aynen kaldı 33mü kaldı ne oldu
Eyvallah kanka gelsinde senin ki biz 54 oranı mundar ettik saçma sapan bı tercih yüzünden aqFox ikinci yarı gelir umarım. Gelirse özelden IBAN sıkın yarın bülten güzel
Yapar belkı aq belli olmazEyvallah kanka gelsinde senin ki biz 54 oranı mundar ettik saçma sapan bı tercih yüzünden aq
Hadi bakalim geldi hadi fox u getirde görelim hocam puahaO lavuk 2 Perdir 1 üçlük daha atamadu o gelseydi de foxa kalsaydı
Yaw dur biz sayalım puahaAynen kaldı 3
Castle bi sal aqYaw dur biz sayalım puaha
Yok ya nerden gördük yazdık yazık oldu diğer tahminlere yaYapar belkı aq belli olmaz
Bugün loser konusuna distin yine tek maçtan mi yattın konu hortlamış diye yazmıştınYok ya nerden gördük yazdık yazık oldu diğer tahminlere ya
Nba konusuna baksana dost 2 kupon paylaştım ilk sayfada bugün ku açılan konuBugün loser konusuna distin yine tek maçtan mi yattın konu hortlamış diye yazmıştın
Çarpıldın aq
Lan valla tekten yatmak koymuyor 5 tanesinin ziyan olmasına üzülüyorum aqBugün loser konusuna distin yine tek maçtan mi yattın konu hortlamış diye yazmıştın
Çarpıldın aq
Sen her gün bu saate kadar nasıl oturuyon la nevrim döndü aqNba konusuna baksana dost 2 kupon paylaştım ilk sayfada bugün ku açılan konu