Vallaha reis ya illa adami zorlayacakar ama merak etme yinr olucak 1 saat sonra 350nkasaSu sayiyi demin atsalar kasa 300 du en az su an
Vallaha reis ya illa adami zorlayacakar ama merak etme yinr olucak 1 saat sonra 350nkasaSu sayiyi demin atsalar kasa 300 du en az su an
Artik olsun valla. Epey uykum geldi. Zor tutuyom kendimiVallaha reis ya illa adami zorlayacakar ama merak etme yinr olucak 1 saat sonra 350nkasa![]()
Bol şanslar dilerimVallaha reis ya illa adami zorlayacakar ama merak etme yinr olucak 1 saat sonra 350nkasa![]()
Dost uykum varsa uyi ben seni sey etmryimArtik olsun valla. Epey uykum geldi. Zor tutuyom kendimi)
Bol şanslar dilerimBuda gelsinde 50 olak
Uyuyayim aynen yavas yavas ne olur ne olmaz. Yarin izinli de olsam bi ariza filan olursa cagiriyorlar. Bu kuponuda sikintiya soktular zatenDost uykum varsa uyi ben seni sey etmryim![]()
Tamam reisim benim aklimdasin olursa yine cansin sagol yanimda olduhin içinUyuyayim aynen yavas yavas ne olur ne olmaz. Yarin izinli de olsam bi ariza filan olursa cagiriyorlar. Bu kuponuda sikintiya soktular zaten
Valla bi gozum orda bi gozum burda.Ahada fark 10
Cansin valla dost uyu sen dostum benim umarim suorizlrr olurdaValla bi gozum orda bi gozum burda.
Bu gelmis cok iyi. Hadi Tekrar Allah yardimcin olsun. Sabah uyandigimda insallah guzel haberler gormus olurum. Kolay gelsin. Sansin bol olsun.Cansin valla dost uyu sen dostum benim umarim suorizlrr olurda![]()
Woooon Tebrikler başarılarının devamını uyukluyom ama devam durmak yok yola devam bol şanslar dilerimWonladik
Su Reis24 kadar efendi adam yok. Ne istiyorlar senden anlamiyorum. O kadar seyi bana deseler sinirden 10 kere banlanirdim. Sanada iyi geceler ReisimWoooon
Umarim dost insallah cansin hayirli geceler allaha emanetsin sabah gizel haberle insallahBu gelmis cok iyi. Hadi Tekrar Allah yardimcin olsun. Sabah uyandigimda insallah guzel haberler gormus olurum. Kolay gelsin. Sansin bol olsun.