- 90,549
- 100,142
- 113
reconun mac geldi helal reco
İlk yazanlardan tek benim maçı almamisssin neden acaba ?Arkadaşlar merhaba her kez 1 mac verebilir aralarından 4 mac seçilecek mac öncesi olacak kupon tutarsa 4 mac sahibine şans parasi verilecek arti begenenlerden 3 kisiyede çekiliş ile tl verilecek payfix ile kupon miktarina göre maç sahiplerinin ödülleri paylaşıcam 19:30 da biticek süre lütfen saat 20:00 ve sonrası başlayacak maçları yazın çok geç saatte başlayanlari yazmayin
19:30da görüşmek üzere
Kupon miktarı 250tl
Kupon kazancı 1480tl
Maç veren @erantgil @erhanbey22 @66yozgat @wnrtndgr 100tl
Ekli dosyayı görüntüle 275571
Almak zorunda mı dost gece 11 in maçını ben alsam bende almam adamın yazdıgını okumadın mıİlk yazanlardan tek benim maçı almamisssin neden acaba ?
Benim macta bankoydu basket diye yuzune bakilmamisİlk yazanlardan tek benim maçı almamisssin neden acaba ?
Adın Furkan mi senin ben adama sormusumAlmak zorunda mı dost gece 11 in maçını ben alsam bende almam adamın yazdıgını okumadın mı
Kızdırcan beni simdi kaliteli sahtekarAdın Furkan mi senin ben adama sormusum
Bak işineKızdırcan beni simdi kaliteli sahtekar
Lan bahtsızbedevi iki üç ortam içine aldık seni oran buran mı kalktı şimdi git cekilis beğen yeni konu acılmısBak işine
biletini keselim dost yolla bı bılet parası halledelım hemenLan bahtsızbedevi iki üç ortam içine aldık seni oran buran mı kalktı şimdi git cekilis beğen yeni konu acılmıs
İlk yazanlardan alcam diye bişey demedim orda dost aynı maçı ilk yazanı alirim demek istedim öyle birşey olsa neden 45 dk süre vereyimİlk yazanlardan tek benim maçı almamisssin neden acaba ?