- 7,537
- 2,466
- 113
Bakalım başka atan olmazsa oynarız hak geçmesin değerlendirelimŞöyle birşey var ncaa
Bakalım başka atan olmazsa oynarız hak geçmesin değerlendirelimŞöyle birşey var ncaa
Sabah 4 K lazım aga kendim oynayıp kaybedeceğime sizin şansınıza bıraktımDostum bence ncaa oynama sen bilirsin yarın şl ye birak
joker 500 veriyor rokette 500 sanıırmVarmı 1 K ya güzel bonus bildiğiniz oraya atalım
reis sen uykusuz kalma birimiz 1 k at biz katlayıp geri atalım sanaVarmı 1 K ya güzel bonus bildiğiniz oraya atalım
Kardeşim bültene bakmadım direk açtım gece NBA vardır diye bu mu sorunnba olmadan nasıl nba kuponu yapacaz![]()
Dost benim kuponu değerlendirebilirsin ncaa ve nba oynuyorum geneldeKardeşim bültene bakmadım direk açtım gece NBA vardır diye bu mu sorun
şaka yaptık reis , dün allstar vardı ondan nba yokKardeşim bültene bakmadım direk açtım gece NBA vardır diye bu mu sorun
valla bj de beynin yandı aga bültene bakcak fırsat olmadı kusura bakma sert çıktıysam çok kaybettimşaka yaptık reis , dün allstar vardı ondan nba yok
kanka min 1.90 oran olması gerekiyor o yüzden bende farklı bi kupon oluşturdum ilk maç yüksek ihtimal gelir diye düşnüüyorum ikinic maça emin gibi bişeyim 3.ye nötrüm şansaDost benim kuponu değerlendirebilirsin ncaa ve nba oynuyorum genelde
1.90 iptal aga havale yatırım yetmedi tekrar kupon yap istersen hak geçmesinkanka min 1.90 oran olması gerekiyor o yüzden bende farklı bi kupon oluşturdum ilk maç yüksek ihtimal gelir diye düşnüüyorum ikinic maça emin gibi bişeyim 3.ye nötrüm şansa
tamamdır asıl kupona geçiyorum o zaman1.90 iptal aga havale yatırım yetmedi tekrar kupon yap istersen hak geçmesin
tamam işte dediğimi yap , ver birine roll açsın yürüsün , senin aklın bulanık1 mi 2 mi arkadaşlar ona göre oynayayım hal geçmesin
valla bj de beynin yandı aga bültene bakcak fırsat olmadı kusura bakma sert çıktıysam çok kaybettim
Kral ben oynamıcam zaten arkadaş kupon atsın değerlendirceztamam işte dediğimi yap , ver birine roll açsın yürüsün , senin aklın bulanık![]()
tamam reis nasıl dersen , ben roll yapabilirim aklında bulunsunKral ben oynamıcam zaten arkadaş kupon atsın değerlendircez
Aga futbol yerine pichachunun 4 handikap bahsini ekliyelim eğer kupon gelirse ona direk ödül yaparımbuna güveniyorum aga takıldığın bişey olursa arkadaşın kuponla benimkini miksleyebilirsin
reis o maçlar 20 şubattaAga futbol yerine pichachunun 4 handikap bahsini ekliyelim eğer kupon gelirse ona direk ödül yaparım