- 5,898
- 3,281
- 113
Evlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Ekli dosyalar
-
202.3 KB Görüntüleme: 70
Bol sanslad burdayizzEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
reis sen bide kuponu atsaydın keşke 😂Evlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Tabiki kocama bi sorayim😂Bizede gel
Yukarda ya kral kuponreis sen bide kuponu atsaydın keşke 😂
Anladin sen😂Bol şans
oynanmış hali 😂Yukarda ya kral kupon
Mesaj alındıAnladin sen😂
Kocam kupon gelince at dedi😉oynanmış hali 😂
Kocana selam bol şansEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Bol şanslar vala iyi para 90 dakikada 7k para gelecek param olsa aynısını basardimEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Saol canim benim 😉Kocana selam bol şans
Bu bi kaç gündür forumda evlere temizliğe gidenler var ne bu meseleEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉