- 800
- 728
- 93
Selam dostlr fuzulev ve sinpaşdan ön ödeme yapıp 24 ay içinde araba ev falan kesin çıkıyomuş çıkan varmı çıkıyomu çıkmayınca ne oluyo bilgisi oln yazabilirmi araba almayı düşünüyorumda değer kaybı falan öyle olaylar varmış sanırım
Maşallah kardeş forumu kumar için değil danışmanlık için kullanıyorsun her gün bir konu hakkında sorun varSelam dostlr fuzulev ve sinpaşdan ön ödeme yapıp 24 ay içinde araba ev falan kesin çıkıyomuş çıkan varmı çıkıyomu çıkmayınca ne oluyo bilgisi oln yazabilirmi araba almayı düşünüyorumda değer kaybı falan öyle olaylar varmış sanırım
Dostum en erken zaten 6. Ayda teslim oluyorSelam dostlr fuzulev ve sinpaşdan ön ödeme yapıp 24 ay içinde araba ev falan kesin çıkıyomuş çıkan varmı çıkıyomu çıkmayınca ne oluyo bilgisi oln yazabilirmi araba almayı düşünüyorumda değer kaybı falan öyle olaylar varmış sanırım
Fuzuleve yazılma kesinlikle dolandırıcının en onde gideni 300k paraya çöktü mahkeme sürecindeyim şuan kendileriyle fuzulevoçu hariç istediğine yazılSelam dostlr fuzulev ve sinpaşdan ön ödeme yapıp 24 ay içinde araba ev falan kesin çıkıyomuş çıkan varmı çıkıyomu çıkmayınca ne oluyo bilgisi oln yazabilirmi araba almayı düşünüyorumda değer kaybı falan öyle olaylar varmış sanırım
Dün açtığın o saçma olup mantıklı bulduğun konudan sonra en dürüst satıcının bile seni çarpması olası duruyorSelam dostlr fuzulev ve sinpaşdan ön ödeme yapıp 24 ay içinde araba ev falan kesin çıkıyomuş çıkan varmı çıkıyomu çıkmayınca ne oluyo bilgisi oln yazabilirmi araba almayı düşünüyorumda değer kaybı falan öyle olaylar varmış sanırım
Eminevimden kardesim ev + araba Aldi bizde fuzulden araba lki secenek var ya yuzde 40 I ni paranin 6 ay icinde oderim dersen 6. Ay da aliyorsun gidip ama cekilise giricem dersen cekilis yapiliyor 1. Sirada olabilir 30. Sirada ama 24. Cekiliste cikmazsa 24. Ayda Sana ev yada Arabi bul diyorlar ( arabada 25 ay teslim yok maksimum 12 ay diye biliyorum ) odeme yogunluguna goreSelam dostlr fuzulev ve sinpaşdan ön ödeme yapıp 24 ay içinde araba ev falan kesin çıkıyomuş çıkan varmı çıkıyomu çıkmayınca ne oluyo bilgisi oln yazabilirmi araba almayı düşünüyorumda değer kaybı falan öyle olaylar varmış sanırım
Hocam 800.000tl peşinat verme ve 40.000tl taksit ödeme gücüm varEminevimden kardesim ev + araba Aldi bizde fuzulden araba lki secenek var ya yuzde 40 I ni paranin 6 ay icinde oderim dersen 6. Ay da aliyorsun gidip ama cekilise giricem dersen cekilis yapiliyor 1. Sirada olabilir 30. Sirada ama 24. Cekiliste cikmazsa 24. Ayda Sana ev yada Arabi bul diyorlar ( arabada 25 ay teslim yok maksimum 12 ay diye biliyorum ) odeme yogunluguna gore
Fuzulevde kampanya var istanbuldaysan arkadasim calisani oranin numarasini verim yardimci olsun . 800 pesinatla 1 yil dolmadan evi alirsin 40 bin oder evi alinca kiraya ver Kira ile beraber borcu kapatirsin kisa suredeHocam 800.000tl peşinat verme ve 40.000tl taksit ödeme gücüm var
3.000.000tl lik eve girmek istiyorum en mantıklı seçenek ne olur benim için tahmini ne saman çıkar o seçenekte
2.200.000 2.400.000 civarı uygun ev bulup kalana araba çekmeyi düşünüyorum