- 5,864
- 3,558
- 113
beyaz leblebiyse erimez ,çamaşır suyu öldürmezse boğaza takılır nefessizlikten ölürsün bu olabilir mantıkLeblebiyle ne alaka dost
beyaz leblebiyse erimez ,çamaşır suyu öldürmezse boğaza takılır nefessizlikten ölürsün bu olabilir mantıkLeblebiyle ne alaka dost
Tebrikler dayı tecrübe konusuyo yinebeyaz leblebiyse erimez ,çamaşır suyu öldürmezse boğaza takılır nefessizlikten ölürsün bu olabilir mantık
Dunde vardı o güzel promoBetgarden de bugune ozel 20 ye 20 varmış çevrimsiz
At bi 20 değerlendirelim dost güzel mi değil mi diyeDunde vardı o güzel promo
Dost varsa sen at da bu sefer de ben degerlendireyimAt bi 20 değerlendirelim dost güzel mi değil mi diye
Dost hep ben attım sıra sende ayıp oluyo artıkDost varsa sen at da bu sefer de ben degerlendireyim
Oyle diyorsan öyledir dostDost hep ben attım sıra sende ayıp oluyo artık
Güzel gidiyor 18 dakika oldu bekliyor pending yazıyorLeblebiyle ne alaka dost
Masa tenisinde umutun adını duymaları yeterli kardeşim, önde olan tenisçi sapanı terse vuruyo geleceği varsa da gelmiyo maç bu kadar kısmetsizDost varsa sen at da bu sefer de ben degerlendireyim
Gec kaldıkGüzel gidiyor 18 dakika oldu bekliyor pending yazıyor
İzin geldiyse sorun yok o zamanGüzel gidiyor 18 dakika oldu bekliyor pending yazıyor
Başına bişey geldiğini düşünmeye başlamıştık 🤣Gec kaldık![]()
Basım cok agrıodu yavBaşına bişey geldiğini düşünmeye başlamıştık 🤣
Dayı yanlız dün sana verdiğim iki masa tenis geldi ikisi de 2 oran üstüydü gidip baskette 40 lirayı patlatmışsınMasa tenisinde umutun adını duymaları yeterli kardeşim, önde olan tenisçi sapanı terse vuruyo geleceği varsa da gelmiyo maç bu kadar kısmetsiz
bol sansDayı yanlız dün sana verdiğim iki masa tenis geldi ikisi de 2 oran üstüydü gidip baskette 40 lirayı patlatmışsın
Senın degerın bılınmıo dostDayı yanlız dün sana verdiğim iki masa tenis geldi ikisi de 2 oran üstüydü gidip baskette 40 lirayı patlatmışsın
Geçmiş olsun 🖐Basım cok agrıodu yav![]()
Sağol kardeşim totemin lazımbol sans
bol sansGüzel gidiyor 18 dakika oldu bekliyor pending yazıyor