Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Halil Umut Meler

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
Son dakika | Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Halil Umut Meler düdük çalacak. Derbide Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre İyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenirken, Erkan Özdamar 4. hakem olarak görev alacak.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,845
26,742
113
Son dakika | Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Halil Umut Meler düdük çalacak. Derbide Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre İyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenirken, Erkan Özdamar 4. hakem olarak görev alacak.
5 para etmez bı hakem durusuyla tipiyle bilgisiyle
Eskiden futbılcular futbolu bırakır hakem olurlardı sorsan su macta temiz 50 k sı vardır hakemin indiregndileri saymıorum bile

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,845
26,742
113
1 olur malesef eskiden böle demezdım fener için 5-6 senefir özellikle bakarfım şöle ooo derdim fener gevirir bunlara boruyu bizede cok gecirmişti :)ama o his fb de bitmiş ölmüş.bn böle düşünüyorum cok geriledi fb malesef

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
1 olur malesef eskiden böle demezdım fener için 5-6 senefir özellikle bakarfım şöle ooo derdim fener gevirir bunlara boruyu bizede cok gecirmişti :)ama o his fb de bitmiş ölmüş.bn böle düşünüyorum cok geriledi fb malesef
6 yıldır yenilmiyoruz galatasarayin stadında. Orda bir seri yapıyoruz bu sefer :)
Ezici üstünlük yer değiştirmesi için. Galatasaray,, galibiyet farklarini önce eşitlemesi lazım. Farkla öndeyiz hala :)