Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray, Jelert İçin Kopenhag'la Anlaşma Sağladı

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,507
30,748
113
Abi bıktım artık yeminle bıktım avrupada sıfır başarı her sene yeter artık abi bu transfer nedir bah haberi cikiyor 2 gun gecmeden indirilen adama bak bir de bu sene de ligi kazansak nolacak kopenhaga praga kaybettikten sonra mayislarin mk ben artik gruplardan cikmak istiyorum finaller gormek istiyorum umudumuzu kuruttunuz
Finaller he, bı bak bakalım PSG Real City gibi takımların kadrolara ve bütçelere. Bu dediklerin artık hayal ötesi, gerçekler acıdır. Hiçbir takımımız Avrupa'da şaşalı bir başarı yakalayamaz uzun zaman

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,669
1,487
113
Finaller he, bı bak bakalım PSG Real City gibi takımların kadrolara ve bütçelere. Bu dediklerin artık hayal ötesi, gerçekler acıdır. Hiçbir takımımız Avrupa'da şaşalı bir başarı yakalayamaz uzun zaman
Abi finaller derken ceyrek final, yari finalden vb bahsediyorum. Üstelik şampiyonlar ligi olmak zorunda mı? Avrupa liginde kalalim en azindan bari abi bi keyifle heyecanla avrupa ligi ceyrek finali izlesek evimizde cok mu sey istiyorum? Praga elendik gecen sene yemin ederim cildirdim bir seyi kiracaktim biktim artik ya :(

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,669
1,487
113
Galatasaray'a 8 numara lazım 🧐 Avrupa önemli
Sol bek lazım bu yeni gelen genc sag bek rotasyon olmali yani saglam bi sag bek almamiz lazim. 8 zaten lazim ve kesinlikle kanat lazim bak gerekirse bana sovun %100 lazim. Baris, zaha vs bunlar ligde oynamali ve genel olarak rotasyon oyunculari olmalilar. Avrupada hicbir basari gelmez bu gidisle dediklerim olmazsa. Biz de 40mlik takimlara elenerek sinir krizi gecirmeye devam ederiz :( Cidden üzülüyorum artik taraftarlar olarak gerekirse yangin kiyamet ne gerekiyorsa baslatalim bunlari hak etmiyoruz.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,507
30,748
113
Abi finaller derken ceyrek final, yari finalden vb bahsediyorum. Üstelik şampiyonlar ligi olmak zorunda mı? Avrupa liginde kalalim en azindan bari abi bi keyifle heyecanla avrupa ligi ceyrek finali izlesek evimizde cok mu sey istiyorum? Praga elendik gecen sene yemin ederim cildirdim bir seyi kiracaktim biktim artik ya :(
Prag maçına beksiz çıktık, üstüne kırmızı yedik. O yüzden gayet normal o elenme ve skor. Çeyrek final çok çok zor değil bizim takımlar için, Avrupa arenasına çıkınca oyuncularımızın eli ayağı birbirine dolanmasa daha rahat oynasalar çok farklı olabilir ama olmuyor işte

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,669
1,487
113
Prag maçına beksiz çıktık, üstüne kırmızı yedik. O yüzden gayet normal o elenme ve skor. Çeyrek final çok çok zor değil bizim takımlar için, Avrupa arenasına çıkınca oyuncularımızın eli ayağı birbirine dolanmasa daha rahat oynasalar çok farklı olabilir ama olmuyor işte
Benim dediğime cikiyor dost. Beksiz, kerem demirbay, kerem akturkoglu, baris alper bunlarla cikarsak avrupada basari uzun sure imkansiz bu gidisle. Bu sene de aynisi yine bek yok bir tane kanat hala gelmedi 8 hala gelmedi umarim bunlar gelir ve basarili oluruz bu sene, hayirlisi olsun :)

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,507
30,748
113
Benim dediğime cikiyor dost. Beksiz, kerem demirbay, kerem akturkoglu, baris alper bunlarla cikarsak avrupada basari uzun sure imkansiz bu gidisle. Bu sene de aynisi yine bek yok bir tane kanat hala gelmedi 8 hala gelmedi umarim bunlar gelir ve basarili oluruz bu sene, hayirlisi olsun :)
Hâlâ bek yok dio kendimi kıtır kıtır doğrayacam. Jalert aldık dünyanın en iyi sağ beki, daha ne olsun dost