Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Kupa’da Elendi

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, normal süresi 3-3 biten maçta Altaş Denizlispor'a penaltı atışları sonucunda 6-5 yenilerek turnuvaya veda etti.

Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, Altaş Denizlispor'u Nef Stadı'nda ağırladı.
Mücadelede ev sahibi takımın gollerini 26. dakikada Alpaslan Öztürk, 49'da Halil Dervişoğlu ve 50. dakikada Mostafa Mohamed kaydetti.
Konuk ekibin gollerini 9. dakikada İlhan Depe, 38. dakikada Darri, 90+9'da ise Victor Nelsson kendi kalesine attı.

Ayrıca Galatasaray'da Alpaslan Öztürk mücadelenin 90+3. dakikasında ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Normal süresi 3-3 biten karşılaşmanın uzatma devrelerinde de gol olmayınca seri penaltı atışları sonucunda Giresunspor, Galatasaray'ı 6-5 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 turuna yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor, normal süresi ve uzatma bölümleri 3-3 berabere biten maçta Galatasaray'a seri penaltılarda 6-5 üstünlük sağlayarak son 16 turuna yükseldi.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Kaleci Tırnaklarıyla kazıya kazıya üst tura yükseltti Denizlispor'u
Bu arada Taylan - Berkan - Barış alper - Morutan - Halil bu takımın topçuları değiller anadolu takımı topçusu bunlar.

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,803
113
bu Fatih Terim kadar değişik bi insan yok gecen yıl son tura kadar rotasyonla kadro cıkaran, dün full yedek denizliye karşı şampiyonlar ligi kadrosunu cıkarmış. İyi ki elendi müstehak olsun

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,914
28,583
113
Sorun kalecide sanıyor tamam kalecide kötü ama adamlarn attıkları gollerde kaleci ne yapsn :) hep 1e1 kaldılar diğeride kendi kalesine takım olarak kötü şu an
Maçı nasıl izledin sen acaba dostum goller kaleci hatası takımın neresi kötü Bazen ne yaparsan olmaz öyle bir maçtı adamların 3 pozisyonu var 3 de gol sadece 3 tane top direkten dönmüş ne anlatıyon sen

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Maçı nasıl izledin sen acaba dostum goller kaleci hatası takımın neresi kötü Bazen ne yaparsan olmaz öyle bir maçtı adamların 3 pozisyonu var 3 de gol sadece 3 tane top direkten dönmüş ne anlatıyon sen
Hee birader hee o aşırtmayı Muslera tutardı hee kendi kalenize gol attınız muslera olsa olmazdı hee

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Galatasaray maçta şike yaptı diyecem kendini eletti diyecem ama kupaya oynamaya mecbur yani imkansiz bu. Ayrıca Kaleciyi abartıyoruz .18 kurtarış yaptı tamam ama. İzleyin bütün topları üstüne vurdular yav tekrar tekrar bakıyorum köşeye vurmuyorlar bilerek sanki hepsi üstüne gidiyor köşeye giden top yok 🤣🤣🤣 galatasarayı hiç bu kadar beceriksiz izlemedim ben hayatımda

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,914
28,583
113
Kaç senedir pardon asırdır bir başarı alamamış takım taraftarları burda Galatasaray i eleştiriyor hay Allah'ım yarabbim ya resurallah tövbe estağfurullah İllabillahil Akıl azim 🤪