- 10,288
- 6,266
- 113
Heycan varmı heycan
Yerimde duramıyorum kafamda Senaryo kurmaktan
Galıtasıray ne awkHeycan varmı heycan
Ortalık yangın yeri her yer savaş millet acindan ölüyor. Bir Galatasarayli olarak düşündüğüm en son şey bu maç vallaHeycan varmı heycan
Has bir Galatasarayli olan dostlarim çok rahat anliyabilirGalıtasıray ne awk
Reis saygı duyuyorum ne desem bilemedim şu forumda saygıyı hak eden insanlardan da birisin izlenimlerin o yönde ama hiç katılmıyorum savaşla açlıkla futbolun ne alakası var henüz Türkiye'de resmi olarak bir savaş içerisinde değiliz yani yasamayalimmi sevincimizi heyecanımızı daha ne desem bilemedim saygılarOrtalık yangın yeri her yer savaş millet acindan ölüyor. Bir Galatasarayli olarak düşündüğüm en son şey bu maç valla
Agahhaah Beşiktaş maçı iyi antrenman oldu gerçi bizim yedek kadroyla 6-6 yapılan antrenman daha zorlu olur ama yinede olsun İWJSİAMİWJSİWKSKSİZKİWKSAma şöyle bir dengesizlik de var
Biz bjk ile oynuyoruz herifler Arsenal
Rekabet ettiğin şey kadar buyuyorsun maalesef
Heycan varmı heycan
Tabi ki sevincini heyecanini yaşayabilirsin dostum saygı duyuyorum. Ben sadece fikrimi ve konuyla ilgili hislerimi paylaştım. Hakkımda ki güzel düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederimReis saygı duyuyorum ne desem bilemedim şu forumda saygıyı hak eden insanlardan da birisin izlenimlerin o yönde ama hiç katılmıyorum savaşla açlıkla futbolun ne alakası var henüz Türkiye'de resmi olarak bir savaş içerisinde değiliz yani yasamayalimmi sevincimizi heyecanımızı daha ne desem bilemedim saygılar
Kral peçete lazimmiDerbideki hakemi yanlarında götürmedikleri taktirde follos olurlar
Valla gram umrumda değil 10 yıldır Süper lig. Sadece Beşiktaş maçlarını izler çıkarım. Sonucu da gram umursamam. Ben futbol izlemeyi seven biriyim. Bütün büyük majör ligleri de izlerim boş zaman buldukca.Kral peçete lazimmi
liverpool hatrick yapar istanbuldada disardada icimizden gecer kalite tartisilmaz buraya kadar gelmekte guzeldiHeycan varmı heycan