Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray - Liverpool

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Uğurcan
Boey davinson Abdulkerim jakops
Toreira lemina
Sara
Sane osimhen Barış

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,288
6,266
113
Ortalık yangın yeri her yer savaş millet acindan ölüyor. Bir Galatasarayli olarak düşündüğüm en son şey bu maç valla
Reis saygı duyuyorum ne desem bilemedim şu forumda saygıyı hak eden insanlardan da birisin izlenimlerin o yönde ama hiç katılmıyorum savaşla açlıkla futbolun ne alakası var henüz Türkiye'de resmi olarak bir savaş içerisinde değiliz yani yasamayalimmi sevincimizi heyecanımızı daha ne desem bilemedim saygılar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Ama şöyle bir dengesizlik de var
Biz bjk ile oynuyoruz herifler Arsenal
Rekabet ettiğin şey kadar buyuyorsun maalesef

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,288
6,266
113
Ama şöyle bir dengesizlik de var
Biz bjk ile oynuyoruz herifler Arsenal
Rekabet ettiğin şey kadar buyuyorsun maalesef
Agahhaah Beşiktaş maçı iyi antrenman oldu gerçi bizim yedek kadroyla 6-6 yapılan antrenman daha zorlu olur ama yinede olsun İWJSİAMİWJSİWKSKSİZKİWKS

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
Reis saygı duyuyorum ne desem bilemedim şu forumda saygıyı hak eden insanlardan da birisin izlenimlerin o yönde ama hiç katılmıyorum savaşla açlıkla futbolun ne alakası var henüz Türkiye'de resmi olarak bir savaş içerisinde değiliz yani yasamayalimmi sevincimizi heyecanımızı daha ne desem bilemedim saygılar
Tabi ki sevincini heyecanini yaşayabilirsin dostum saygı duyuyorum. Ben sadece fikrimi ve konuyla ilgili hislerimi paylaştım. Hakkımda ki güzel düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederim

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,705
4,047
113
Kral peçete lazimmi
Valla gram umrumda değil 10 yıldır Süper lig. Sadece Beşiktaş maçlarını izler çıkarım. Sonucu da gram umursamam. Ben futbol izlemeyi seven biriyim. Bütün büyük majör ligleri de izlerim boş zaman buldukca.
malum takım kadar futbolu cirkinlestiren futbolcu topluluğu başka bir ülkede yok. Liverpool teknik direktörü Arne Slot bile maç sonu şok geçirip "bu ne rezil takım yerden kalkmadı, en ufak faule vurulmuş gibi yerlerde yattı" dedi. Bu maçta bunu bilerek oynayacaklardir. Yedikçe yatarlar artik.