- 131,832
- 93,019
- 113
O kadar rahat geçmez berabere biter en iyi ihtimalTahminim 3.1 GS kazanır goller osimhen Barış lang her biri 1 gol atar
Adam gerçekçi 1 Golde Liverpoola vermişO kadar rahat geçmez berabere biter en iyi ihtimal
www.instagram.com
GS elense bile clde başarılı oldu bu sezon kimse başarısız oldu diyemez biz kendi halimize yanalım ne şampiyonluk var nede Avrupada iyi sonuclar her kulvarda kotuyuzHerşey için teşekkürler Galatasaray yolun sonu maalesef
Çok bile verdim fbjkli kardeşim sen anlamadın galiba burası şampiyonlar ligiAdam gerçekçi 1 Golde Liverpoola vermiş
Ne Messi si ne neymarı ben varım diyor ben😄GS elense bile clde başarılı oldu bu sezon kimse başarısız oldu diyemez biz kendi halimize yanalım ne şampiyonluk var nede Avrupada iyi sonuclar her kulvarda kotuyuz
Aynen 🤣Ne Messi si ne neymarı ben varım diyor ben😄
Reis sen fenerbahçeli değil misin bizim ziraat kupası fikstürü nerde onunla ilgili paylaşım beklıyoruz 😄
Şaka bir yanada tek hedef o kaldı 🤣Reis sen fenerbahçeli değil misin bizim ziraat kupası fikstürü nerde onunla ilgili paylaşım beklıyoruz 😄
Tabi reis maç olunca paylaşım yaparımReis sen fenerbahçeli değil misin bizim ziraat kupası fikstürü nerde onunla ilgili paylaşım beklıyoruz 😄
Formda liverpoolÖzel oranlara bakıyorsun hep liverpol kazanır denmiş. Beyleeer, siteelerrr kendinize gelin. Maç istanbulda. Daha grup sıralamasında yenmisiz liverpolu. Bugün de yine yeneceğiz. Diğer İngiliz takımları kadar korkutmuyor liverpol.
İç sahada kralı gelsinFormda liverpool