- 5,295
- 6,639
- 113
Juve alır ama turu gs geçer
3-0 juve alır p6 larda juve tur atlarEkli dosyayı görüntüle 936132
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 play-off etabı rövanş maçında İtalya ekibi Juventus'a konuk olacak.
Allianz Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak.
Mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek.
Yarı final yapıp şu konuşmayı dinlemek..Yine söylüyorum, kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz Ve öyle kalacaksınız!
Getir sonunu @Fterim1905
Yanılıyorsun dostum çünkü bu tarihin en kötü juvesi3-0 juve alır p6 larda juve tur atlar
bağırarak allah yardımcınız olsun demenı beklerdım hocamYarı final yapıp şu konuşmayı dinlemek..
Allah yardımcımız olsun!!Yine söylüyorum, kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz Ve öyle kalacaksınız!
Getir sonunu @Fterim1905
Hallettik dostbağırarak allah yardımcınız olsun demenı beklerdım hocam
getir sonunu dedık sen direk yarı final dedin![]()
juve nin herhangi bi takıma 3 atacak bi hali yok gs yenilmez bile bence3-0 juve alır p6 larda juve tur atlar
Gecen de 5 atar demiştin gülmüştüm bu kez gulmucem puahq0-5 galatasaray
neden olmasın
içeride 5 atan dısarıda da 5 atar
O zaman fb bu sene 3 olurGalatasaray Juventusu elemesi halinde seneye Fb ligi 2 nci bitirmesi durumunda şampiyonlar ligine direk gidiyor
Doğruysa çok iyi olurGalatasaray Juventusu elemesi halinde seneye Fb ligi 2 nci bitirmesi durumunda şampiyonlar ligine direk gidiyor
Kulüp tarihinden silinsinlerO zaman fb bu sene 3 olur
Geçen 5 6 yerde gördümDoğruysa çok iyi olur