- 23,898
- 24,865
- 113
Yine kavga edecek birini buldunAdama niye abla diyon utanmaz herif para mı bekliyon adamdan
Yine kavga edecek birini buldunAdama niye abla diyon utanmaz herif para mı bekliyon adamdan
Yav bela yemin ederim utanmiydeYine kavga edecek birini buldun
Yok la ne kavgası makina erkek değil mi niye abla diyor buYine kavga edecek birini buldun
Erkekmi o ne bilim ben neyse bana bulaşma Allah'a rmanetYok la ne kavgası makina erkek değil mi niye abla diyor bu
Sana Bir şey sorucum sen formun gediklisisin birinin Multi hesap kullandığını yakaladım kanitlarids var nasıl komple bunu banlatirimYok la ne kavgası makina erkek değil mi niye abla diyor bu
Deveci kız diyor sen ise erkek hanginiz doğruyu söylüyorYok la ne kavgası makina erkek değil mi niye abla diyor bu
Ne bilim abi ben yav sağolsun bir işimiz vardı onu cozecekti geldi atladı geneDeveci kız diyor sen ise erkek hanginiz doğruyu söylüyor
Shellaca göster banlarSana Bir şey sorucum sen formun gediklisisin birinin Multi hesap kullandığını yakaladım kanitlarids var nasıl komple bunu banlatirim
Tamam eywShellaca göster banlar
Enes ismi ben soyliyim sana abla deme alınır adamYav bela yemin ederim utanmiyde
Olsun sürpriz yumurtadan çıkıyor işte ne güzel🙂Ne bilim abi ben yav sağolsun bir işimiz vardı onu cozecekti geldi atladı gene
Tamam Enes derim eyw çok kibarsiniz öbürü gibi hanzo değilsiniz eywEnes ismi ben soyliyim sana abla deme alınır adam![]()
Fenerli o kibarlıktan ne anlasınTamam Enes derim eyw çok kibarsiniz öbürü gibi hanzo değilsiniz eyw
He valla sasiridim ben de profildeki o zannettim amkMakinanın erkek "enes" Adlı kişi olduğunu da öğrenmiş olduk bu bilgiyle rahat uyuyabiliriz artık
Harbi miHe valla sasiridim ben de profildeki o zannettim amk
Abi sana dm attım bakarmisin sana zahmetEnes ismi ben soyliyim sana abla deme alınır adam![]()
VallaHarbi mi