Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,494
716
113
Cinconu gram sevmem ama inşallah tur atlar Liverpool tarihinin en büyük salaklığın jürgen klopp gibi birini gönderip bu futbol cahili arne slot gibi bir malı getirerek yaptı %55 gs %45 Liverpool tur şansı bana göre...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Cinconu gram sevmem ama inşallah tur atlar Liverpool tarihinin en büyük salaklığın jürgen klopp gibi birini gönderip bu futbol cahili arne slot gibi bir malı getirerek yaptı %55 gs %45 Liverpool tur şansı bana göre...
%60 liverpool

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
454
83
ben fb li değilim dost fb üzerinden yorum yapmısın da zaten üstüme de takımımın üstübe de alınmadım ben beşiktaslıyım ve sizin oldugunuz heryer zifiri karanlık. live kötü değilde ne adamlar mk 10 . cu sırada tarihin en kötü live si . avrupaya kaç yıldır gidiyonuzda daha ne yaptınız ceyreğe çıkmadınız çıkın sonra fıyelım ki gs 20 yıl sonra ceyreğe cıktı dıyek. ligi zaten bosverın lig tff gs bir olmus anasını sikiyorlar . ona zaten bişey dıyen yok . 2_3 gün önce derbide gorduk hakemlerı felan. baskanınız acık acık tehdıt edıyor sonra 1.ci ol şl ne git oh ne güzel senaryo hrr sene
Liverpool'u sadece 1 oyuncuya verdiği paraya sen takım kurdun takım. Adam İngiltere Premier lig sampiyonu olarak bugün burda oynadı. Tarihin en kötüsü diyorlar birde ya... Beşiktaşlılar Fenerliler TFF den sikayetci kaç senedir ama TFF istifa diyen MhK istifa diyen bir tek Galatasaray oluyor genelde... Avrupa maçlarını Türk hakemlerimi yönetiyor ? Hepsi Elit kategori hakem...

Kendinizi böyle avutmak istiyorsanız karar sizin tabii... Ama vasat alistirimmis taraftarlar bir kulüp için en tehlikeli şeydir.

Galatasaray taraftarına bunu yapamıyor Yönetim. Juve maçından sonra kimse sevinmedi nerdeyse hepimiz Okan Hocaya ateş püskürdü tür gidiyordu diye insan son 16 ya kaldı diye üzülür mü ? Biz üzüntüden sevinemedik o gün adam gibi. Ve bunun faydasını bu maçta gördük.

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,494
716
113
Liverpool'u sadece 1 oyuncuya verdiği paraya sen takım kurdun takım. Adam İngiltere Premier lig sampiyonu olarak bugün burda oynadı. Tarihin en kötüsü diyorlar birde ya... Beşiktaşlılar Fenerliler TFF den sikayetci kaç senedir ama TFF istifa diyen MhK istifa diyen bir tek Galatasaray oluyor genelde... Avrupa maçlarını Türk hakemlerimi yönetiyor ? Hepsi Elit kategori hakem...

Kendinizi böyle avutmak istiyorsanız karar sizin tabii... Ama vasat alistirimmis taraftarlar bir kulüp için en tehlikeli şeydir.

Galatasaray taraftarına bunu yapamıyor Yönetim. Juve maçından sonra kimse sevinmedi nerdeyse hepimiz Okan Hocaya ateş püskürdü tür gidiyordu diye insan son 16 ya kaldı diye üzülür mü ? Biz üzüntüden sevinemedik o gün adam gibi. Ve bunun faydasını bu maçta gördük.
Bazen sadece futbol oynayarak kazanamazsın şansta olacak biraz zegrova son saniye boş kaleye kaçırmasa şuan bunların hiçbirini konuşmazdık sırf Liverpool maçı var diye bjk maçında yerden kalkmadınız 8 kişi bitireceğiniz Maçı hakem size hediye etti resmen sen hala gs diyorsun

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
wolves'i yenemeyen Liverpool'a asla %60 şans vermem gs orda ilk golü atarsa şansı %70 olur
Dostum tiner mı cekıyorsun anlamadım Premier League tempolu her takım iyi. Anfield da farklı oynar Liverpool, Juventus macında gördük 10 kişiye eleniyorduk. 1-0 skor tatmin etmez bizi maalesef

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Dostum tiner mı cekıyorsun anlamadım Premier League tempolu her takım iyi. Anfield da farklı oynar Liverpool, Juventus macında gördük 10 kişiye eleniyorduk. 1-0 skor tatmin etmez bizi maalesef
Ben de bjk liyim ama tiner kullanmayanindan dediğin doğru arkadaş tiner çekmiş olabilir en son biz onları kendi evimizde 2-1 yendik sonrası malum 8 atmışlardı 🤣

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,190
292
83
Bazen sadece futbol oynayarak kazanamazsın şansta olacak biraz zegrova son saniye boş kaleye kaçırmasa şuan bunların hiçbirini konuşmazdık sırf Liverpool maçı var diye bjk maçında yerden kalkmadınız 8 kişi bitireceğiniz Maçı hakem size hediye etti resmen sen hala gs diyorsun
Yok ya yanlışın var 5 kişi kalcaktik bizim verilmeyen penaltı ve orkuna verilmeyen kırmızıyıda konuşsaniza herkes işine geleni konuşuyor

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,327
7,749
113

live kötü değil mi şimdi dost ? adamları orda bile yenersınız düşün yani 🤣

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
886
113
Barış Alper denen hıyar yüzünden bugün kaybediyorduk çok fazla hatalı pasları var...

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
135
43
live kötü değil mi şimdi dost ? adamları orda bile yenersınız düşün yani 🤣
simdi bu avel Galatasaray liverpooldan iyi diyor niye kızıyorsunuz ki 😀 ne büyüksün Galatasaray. eyvallah reis bizde biliyoruz sampiyonlar ligini 3. bitiren liverpool bizden kötü sonuna sizde anladiniz bizim ayarimiz bayern munih psg Arsenal falan

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
886
113
simdi bu avel Galatasaray liverpooldan iyi diyor niye kızıyorsunuz ki 😀 ne büyüksün Galatasaray. eyvallah reis bizde biliyoruz sampiyonlar ligini 3. bitiren liverpool bizden kötü sonuna sizde anladiniz bizim ayarimiz bayern munih psg Arsenal falan
Yalan yok ilk dakikalarda çok korktum gol yiycez farka boğacaklar diye 😅 sonra gol geldi oh çektim sonra bir baktım harbi harbi liverpoolu ablukaya aldık parçalıyoruz ama şu bir gerçekki Barış Alper tamam eyvallah iyi oyuncuda ama tam bir hıyar kaç defa pas hatası yaptı Uğurcan kurtarmasa ski tutmuştuk:D

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,433
10,085
113
Arkadaşlar ben sene slotlar konuşurum bogacbey yenilmenizi istiyor GS türü geceririm sakin olun Avrupa fatihidir GS kidkanmayin tebrik edin dostlar

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
282
63
Cimbom'la kimse başa çıkamaz 🦁

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,469
4,698
113
10 kişiye dol atamayan takımın taraftarı bahane üretti gene

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
282
63
- cinayet saatinde neredeydin?

- liverpool'u yeniyordum.

- cinayet saatini nereden biliyorsun?

- ben hep liverpool'u yenerim.

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,027
2,148
113
ben fb li değilim dost fb üzerinden yorum yapmısın da zaten üstüme de takımımın üstübe de alınmadım ben beşiktaslıyım ve sizin oldugunuz heryer zifiri karanlık. live kötü değilde ne adamlar mk 10 . cu sırada tarihin en kötü live si . avrupaya kaç yıldır gidiyonuzda daha ne yaptınız ceyreğe çıkmadınız çıkın sonra fıyelım ki gs 20 yıl sonra ceyreğe cıktı dıyek. ligi zaten bosverın lig tff gs bir olmus anasını sikiyorlar . ona zaten bişey dıyen yok . 2_3 gün önce derbide gorduk hakemlerı felan. baskanınız acık acık tehdıt edıyor sonra 1.ci ol şl ne git oh ne güzel senaryo hrr sene
Siz 8 tane yemedinizmi hala konusuyonuz helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...