Ualn dakika 60 dan beri korner yok ayıp aticaniz 3 korner awYat zıbar aw saat olmuş 5 😂
@zebraAtıralım baikal abine söylemeden cupon yapma birdaha
Dayının kıçında pireler uçuşuyor şimdi 😂@zebra
Reis gelirmi 3 korner senin analizler iyi
Aw üst yazdım sonra sildim korner aldım kafama ediyomGol 5 korner 6 komedi amk 😤😤😤😤
Korner niye oynar ki Bi insan o da ayrı bir konu, 😒Aw üst yazdım sonra sildim korner aldım kafama ediyom
Şansızlık canım neyse koponumuz tutmuş zaten seni benimi var aw 🤣Korner niye oynar ki Bi insan o da ayrı bir konu, 😒
Benimki komedi aw piyango gibi bişi anlatsam yarılırsun awŞansızlık canım neyse koponumuz tutmuş zaten seni benimi var aw 🤣
O kponu atmiycaktin dost buraya yapışirim hemen biliyon nasıl kazandın ne şekil yoldan geçtin beni ırgalamazBenimki komedi aw piyango gibi bişi anlatsam yarılırsun aw
Vbet canlı yayında promo kod verdi 30 spin ilk 100 kişi VS aldım hemen 54 lira verdi spin katlaya katlaya 1200 yaptık awO kponu atmiycaktin dost buraya yapışirim hemen biliyon nasıl kazandın ne şekil yoldan geçtin beni ırgalamaz
Yoktan var etmesini biliyon koftehor seniVbet canlı yayında promo kod verdi 30 spin ilk 100 kişi VS aldım hemen 54 lira verdi spin katlaya katlaya 1200 yaptık aw
Anlayacağın piyango ben nasıl o yayına girdim anlamadım bilet de yoktu aw tanrı istedi herhalde 😂