- 156,732
- 194,136
- 113
attıralım hemen penaltıcıDevam reis kasa 50 li bu gelirse 100 tikirdiyoruz 😀Ekli dosyayı görüntüle 262438
attıralım hemen penaltıcıDevam reis kasa 50 li bu gelirse 100 tikirdiyoruz 😀Ekli dosyayı görüntüle 262438
Nereye koyuyon gardaş la senin niyet heç iyi değil@Galatasaray571 çay koymayaca kalkıcam hazır kalkmışken sana da koyayım mı penaltıcı dost şansın bahtın açılsın iki fırt içi ver🤣
senin için kötü be gardaşım bardağa koyucam artık nerenle içersen içNereye koyuyon gardaş la senin niyet heç iyi değil
Gene patatese doğru gidiyor gibi gral 🥴🙄attıralım hemen penaltıcı
Adam bu soğuk havada çay koyayım demiş tost hemen yanlış anlıyorsunNereye koyuyon gardaş la senin niyet heç iyi değil
aklı gollerde ondan bana veremedi kendiniAdam bu soğuk havada çay koyayım demiş tost hemen yanlış anlıyorsun
15 dakika var dostGene patatese doğru gidiyor gibi gral 🥴🙄
İki gündür uyumuyorum sacmalarsam mazur görün 🥴senin için kötü be gardaşım bardağa koyucam artık nerenle içersen iç![]()
uyku önemli penaltıcı dost. yap kuponu yat uyu beklemene gerek yokİki gündür uyumuyorum sacmalarsam mazur görün 🥴
Mevzu kpon değil kara sevdaya tutuldum aşk acısı çekiyorumuyku önemli penaltıcı dost. yap kuponu yat uyu beklemene gerek yok![]()
la yapma şimdi ciddi misin senMevzu kpon değil kara sevdaya tutuldum aşk acısı çekiyorum
31la yapma şimdi ciddi misin senyaş kaçtı senin sahi
![]()
sie bu yaşta aşk acısı çekiyorsan fena söverim cidden la. bende bebe sandım öyle yazınca yaşını
Niye 50 yaşındaki adam çekince birşey yok biz çekince mi varsie bu yaşta aşk acısı çekiyorsan fena söverim cidden la. bende bebe sandım öyle yazınca yaşını![]()
Bol sans canims 🙏İki alenelim bea 😀Ekli dosyayı görüntüle 262424
angaralılar aşık olmasın la durum vahim oluyorNiye 50 yaşındaki adam çekince birşey yok biz çekince mi var
angaralılar aşık olmasın la durum vahim oluyor
Vay dost yaşıtmışız yolla payfix 31 yetelede şenlenelim