- 2,001
- 452
- 83
Şansın açık olsun
Ispanyadan penalti lazim reis 😁baston 2-2 içerde
ılves 0-1 bitmiş
kötü kaçmış dost sağlık olsun![]()
ben kuponunu görürsem 45 dakika totem yaparım dostIspanyadan penalti lazim reis 😁
Bugün hiç penalti olmadı bunda olabilirIspanyadan penalti lazim reis 😁
ver gazııBugün hiç penalti olmadı bunda olabilir
Ben artık öyle düşünüyorum ilk 2 maçta gol oluyorsa son maç alt oluyor. Ilk maç korner çıkarsa diğer maçta çıkmıyor. Ilk iki maç ilk yarı gol olursa son maç ilk yarı gol olmuyor😂ver gazıı![]()
Lan ne bugunu turnuva basladi baslayali penalti olmadi 😁Bugün hiç penalti olmadı bunda olabilir
Olmuştur ya 10 tane mac oynandiLan ne bugunu turnuva basladi baslayali penalti olmadi 😁
Olmadi knka ben hepsine oynadim 😁Olmuştur ya 10 tane mac oynandi
Reis hakrmler mukemmel secilmis elit hakemler ondan olmuyir
peenaltı olsa bile vermiyorlar dostReis hakrmler mukemmel secilmis elit hakemler ondan olmuyir![]()
Reis goruyon 2 tane 1.5 ustu koyduk tek golden gitti canim kpon ne yaparsak yapalim gol bahside alsak penaltida oynasak gelmeyince gelmiyor namissizpeenaltı olsa bile vermiyorlar dost
bunlar nasıl elit
elit dediğin adam akıllı maç yönetir, penaltı değilse bile penaltı verip maça heyecan katmaları lazım![]()
gördüm dost içim gittiReis goruyon 2 tane 1.5 ustu koyduk tek golden gitti canim kpon ne yaparsak yapalim gol bahside alsak penaltida oynasak gelmeyince gelmiyor namissiz![]()
Biraz ispanya macini izleyim belki ugur gelir gecenin son kursunu tutar tutmassada canimiz sagolsun ilk defa yatmiyoz reisgördüm dost içim gitti
ilk maça baktım 2-2 ohh dedim
diğer maçta en kötü 1-2 bitmiştir dedim üst bile değil 2 gol yeter bize
bi baktım 0-1 ah ulan dedim içim gitti dost![]()
Tamamdir bunun oluru var gol de olmadı penalti acar bu maci🤔