- 8,563
- 5,800
- 113
5 k kazancan millete 500 k lık ego yapıyon maşallah
Sen de örnek alıncak yerde miyim sor kendine, Sütünü iç bak dalganaHelal dayı cigara içmek güzel marifet örnek ol gençlerimize böyle
Ego ne demek sence5 k kazancan millete 500 k lık ego yapıyon maşallah
Güzel yayla otun var mı dostum alalım bi duman şifa niyetineBana alt oynasan daha mantıklı dedin ya , ben de o yüzden dedim. Benim mantığım bunu ön görüyor. Ben senin yaşınca cigara içmiş adamım. Seninle münasebetsiz diyaloğa girmeyeceğim
Dayı sana bir üflerim rüyanda atları sayarsın boş yapma kalıbının adamı ol pardon insanı olSen de örnek alıncak yerde miyim sor kendine, Sütünü iç bak dalgana
Delikanlı gibi sorana var tabiGüzel yayla otun var mı dostum alalım bi duman şifa niyetine
Ya boşver tartışmaya değmez uyuşturucu içen adamdan ne hayır gelirDayı sana bir üflerim rüyanda atları sayarsın boş yapma kalıbının adamı ol pardon insanı ol
İşte uyuşturucunun veletleri ne duruma düşürdüğünün canlı örneği değmez bunun gibilere 1 kişi hariç cümleten hayırlı gecelerİnşallah çekiliş açtığımda beğeni atarsın da sana çıkarsa göndermem aq
Uyuşturucudan bahseden sensin, sen daha iyi bilirsinİşte uyuşturucunun veletleri ne duruma düşürdüğünün canlı örneği değmez bunun gibilere 1 kişi hariç cümleten hayırlı geceler
Götü gözüküyor la donu yırtılmış millete caz yapıyorİşte uyuşturucunun veletleri ne duruma düşürdüğünün canlı örneği değmez bunun gibilere 1 kişi hariç cümleten hayırlı geceler
Hahah az önce 25 k 25k iki çekim verdim ben senin gibi freebetlerle falan ugrasmiyorumkiKazanırsa atarız sana 50 tl
Adamı tanımasak inanicaz ziyaaaaaSus la aç köpek özelden para dileniyorsun
Tutarsa kupon don al la kendineSus la aç köpek özelden para dileniyorsun
Ya bırakın şunu engeli basıp geçin kafası ucmuş aklınca millete sarıyor sanal ortamda böyle kafasını ucurucaklar haberi yokHahah az önce 25 k 25k iki çekim verdim ben senin gibi freebetlerle falan ugrasmiyorumki![]()
Savaşiyormusun zannediyon kendini sen böyle yazışarak3 kahpeye karşı tek savaşıyorum. Nefesi kokanlarla uğraşmak istemiyorum
Freebetle uğraşan kim fakir köpekHahah az önce 25 k 25k iki çekim verdim ben senin gibi freebetlerle falan ugrasmiyorumki![]()
Seni telegramda kötü gruplarda yerler oralara denk düşüp böyle yazışma asla yerler seni aslan parcasi3 kahpeye karşı tek savaşıyorum. Nefesi kokanlarla uğraşmak istemiyorum
Çekimlerimi atsam ağlarsın degmezsin yemin ederimFreebetle uğraşan kim fakir köpek
Çocuğu böyle cildirtirim sonra da Bani yedirtiririm defol kopkAnanın o yamuk ayağına sokim müptezel aç köpek