Olursa 500 lira cepte500 TL'yi 5 bin yapicaksin 500 TL yatırıp 1000 TL cekiceksin
Küfür etseler daha iyi500 TL'yi 5 bin yapicaksin 500 TL yatırıp 1000 TL cekiceksin
Dost risk almayacgin 500 liran vardır olursa 500 lira alıp başka yerden devM edebilirsin ben çok yaptım öyle niye yalan soyliyimyav arkadaş 500 tlm varsa niye, 500 tl yi 5000 yapmaya uğraşıp bilmediğim bir siteye yatrım yapayım. gider kendi paramla oynarım. 5000 yap 500 yatır 1500 olsa onuda anlıycamda neyseyineden eline sağlık ne diyim
Bos bonusMerhaba arkadaşlar herkese bol şanslar
500 TL DENEME BONUSU
Şartlar ve link aşağıda
Gambleron
gambleron294.com
Herkes boyle bonusları alıyor ondan siteler yapıyor 2027 yılına gircez artıkşu tip bonuslara yüz vermeyin zaten piyasanın anasını .... 500 tlye 5 paket sigara alamıyonuz olum yapmayın lütfen
Dost senin ihtiyacın olmayabilirşu tip bonuslara yüz vermeyin zaten piyasanın anasını .... 500 tlye 5 paket sigara alamıyonuz olum yapmayın lütfen
Az önce ki altyapı 1 çek direk şansa burda 17 k yaptik çekime baktım yarrak gibi gelse krize girmee daha önce çok önce yine alt yapı 10 k yap 2 çek o zamana yapamadım şimdi yaptık bide 500 çek gelde sövme mkDost risk almayacgin 500 liran vardır olursa 500 lira alıp başka yerden devM edebilirsin ben çok yaptım öyle niye yalan soyliyim
Kardeş bu para gelirse sana haram etcem sana da uyuz oldum bonusada siteyedeMerhaba arkadaşlar herkese bol şanslar
500 TL DENEME BONUSU
Şartlar ve link aşağıda
Gambleron
gambleron294.com
Kardeş son yazdığım mesaja bak oku amaBunu paylaşan mala söyleyin bidaha böyle bı hata yapmasin
Sen ve senin gibiler yüzünden piyasa bu hale geldi.bos mezar bulsan girceksin.sana yemin ederim su bonusu paylaşmaya utanırım ben yüzüm kızarır lan bana küfür ederler diye dusunurumOlursa 500 lira cepte
Dost emin ol ihtiyacı olan vardırSen ve senin gibiler yüzünden piyasa bu hale geldi.bos mezar bulsan girceksin.sana yemin ederim su bonusu paylaşmaya utanırım ben yüzüm kızarır lan bana küfür ederler diye dusunurum
Adamsın adam ve çok haklısınSen ve senin gibiler yüzünden piyasa bu hale geldi.bos mezar bulsan girceksin.sana yemin ederim su bonusu paylaşmaya utanırım ben yüzüm kızarır lan bana küfür ederler diye dusunurum