- 39,277
- 32,929
- 113
Geçen hafta aynısı bana olduydu 3 özel açtıydı 20 10 50 mi ne ikisine oynadım birine oynamadım oynamadığım kazandıydı sadece 10 k kaçtıydıGün içinde 1k yatırım yapmıştım kanka başka ozellere oynadım bunu sonradan acti
Geçen hafta aynısı bana olduydu 3 özel açtıydı 20 10 50 mi ne ikisine oynadım birine oynamadım oynamadığım kazandıydı sadece 10 k kaçtıydıGün içinde 1k yatırım yapmıştım kanka başka ozellere oynadım bunu sonradan acti
Bazen oluyor böyle şansızlık 150 200 bırakmak lazım hesaplarda artıkGeçen hafta aynısı bana olduydu 3 özel açtıydı 20 10 50 mi ne ikisine oynadım birine oynamadım oynamadığım kazandıydı sadece 10 k kaçtıydı
Skoru ve uzatmayı nasil bildim amatekli oynayacağım da maç kalmamış neredeyse
Duramıyoruz ki dayı dursak zaten sorunumuz duramamakBazen oluyor böyle şansızlık 150 200 bırakmak lazım hesaplarda artık
Basket at reis teklitekli oynayacağım da maç kalmamış neredeyse
Almanya da basket var kanka uzatmaya gidecek gibi onun ot sine oynanabikirtekli oynayacağım da maç kalmamış neredeyse
Aslında kasa yapıp kriptoya atınca duruluyor bilion mu benim 75k vardı kripto da 6 7 ay götürdü beni o hiç cebimden para bile gitmedi o süredeDuramıyoruz ki dayı dursak zaten sorunumuz duramamak
Oyna kralriskli oynasam mı? Leyma Coruna ms2 maçı alırsa 3-0 oluyor
Mac onu oranı 1.45riskli oynasam mı? Leyma Coruna ms2 maçı alırsa 3-0 oluyor
3dk kalmış amariskli oynasam mı? Leyma Coruna ms2 maçı alırsa 3-0 oluyor
kontrol edeyim dedim 3-1di :S@gangplank la aktif olsana lens macı 3.5 dedim 2dk da tuttu keserim seni![]()
Oran kacriskli oynasam mı? Leyma Coruna ms2 maçı alırsa 3-0 oluyor
hadi bol şansuzatmalar hariç ms2
Helal gelcekse boyle gelsinuzatmalar hariç ms2
Bol şanslar dostumuzatmalar hariç ms2